perjantai 11. marraskuuta 2011

kuura -- frost







ompa tuo kuura sana kaunis! eilen ihastelimme kauppareissulla kuuraa, tänään olikin jo taas lämpimämpi päivä. laskeuduimme viikonloppuun pakollisen passi ym. kaupunkikeikauksen jälkeen ulkoilemalla hitaasti ja rauhallisesti ja sitten illalla saunomalla. lapset suihkuttelivat itseään suihkujen alla, vuorottelivat kylpyammeessa, liottivat jalkojaan jalkakylvyssä, joivat mummin marjamehua. ääntä oli ehkä vähän liikaa, mutta kuten mieheni kiteytti tämän pitkästä aikaa koko perheen voimin tekemämme saunareissun: "noisy but fun!" eli hauskaa oli. villit pallot on muuten mainio kirja! D ja S tykkäävät kamalasti. kun kirjaa kääntää eri suuntiin, pallot mukamas valuvat toiseen reunaan jne.

lempeää viikonloppua! ottakaamme rauhallisesti!

5 kommenttia:

  1. Kuura on kaunista! Minäkin ihailin sitä toissa-aamuna. Ilmassa on jo erilaista raakaa kirpeyttä, sellaista talven tuloa enteilevää. Olisihan se ensilumikin jo ihan kiva piristys :)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Meil odotetaan lumen tuloa jo kovasti, siitä puhutaan joka päivä. Itse oon nauttinut pitkästä syksystä, se on ollut ihana. Kuura on todellakin kaunis sana, haikea ja kuulas.

    VastaaPoista
  3. Villit pallot on hauska kirja, meillä on ollut se kanssa kirjastosta lainassa.
    t. johanna

    VastaaPoista
  4. mukava viikonloppu olikin! hyvää tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Tuula: Jännittävää, milloinkohan se ensilumi laskeutuukaan. Tänä vuonna odotan innolla lasten kanssa sitä hetkeä, vaikka nautin kyllä nyt kovasti näistä lämpimistäkin.

    Cat's Meow: Viet sanat suustani :) (taas!)

    johanna: Tämäkin kirjastosta... ehkä samainen kappale :) Joissain kirjoissa vaan on niin paljon oivallusta, erilaisuutta. Tämä yksi niistä. Toinen suosikki on ollut sellanen jossa lukee jotain sellaista että Älä vaan avaa seuraavaa sivua... jos avaat seuraavan sivun niin... Se on ihan hulvaton, en muista nyt tekijää. Englanniksi muistaakseni luettu.

    Mira: Niimpä! Kiitos, samaa sinne maaseudun idylliin :)

    VastaaPoista