maanantai 28. marraskuuta 2011

ulkoiltiin -- we were outside














takana ulkoilu- ja kauppapäivä. ilma oli niin i-h-a-n-a. tietysti kylmäkin, mutta kaunis. täytyi ikuistaa kuvin tämä erikoinen marraskuun loppu. innostuin kuvaamaan veneitä enemmänkin, tässä vain muutama kuva. keräsimme kaisloja. tonttuasiat alkavat olla mielessä. ostin tänään valmiin piparkakkutalon jonka voisimme koristella ja jonka ympärillä voisi leikkiä joulutontuilla ja muilla joululaatikon pikku jutuilla. mutta nyt syömään välillä. laitoin pitkästä aikaa salaattiin punakaalia, nami. ainiin, kertomatta on yhä häämatka-asiat. palaan asiaan :)

4 kommenttia:

  1. ihanat noi kaksi vikaa! teillä ollut kaunis päivä siellä- täällä sateinen ja harmaa...odotan innolla raportaasia häämatkalta ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tänäänkin oli niin kaunista. Mutta milloinkohan se ensilumi sieltä tulla tupsahtaa. Olen kyllä ihan tyytyväinen näinkin. Häämatkalta ei ole yhtään kuvaa, vai hetkonen, olisikohan M:n kännykässä...? Mutta kirjoittelen vaikka seuraavassa postauksessa ne kuulumiset.

    VastaaPoista
  3. Hienoja yksityiskohtakuvia. Valokuvaaminen on hyvä tapa huomata pieniä asioita ympärillään ihan eri tavalla, ettei vaan kulje sokkona koko ajan..

    VastaaPoista
  4. Pony Rider: Hei kivaa kun nautit kuvista. Minä nautin just tollasesta.

    VastaaPoista