sunnuntai 13. marraskuuta 2011

viikonlopun jatkot -- the weekend




isi sai tänään pitkät kalsarit ja paljon postia lapsilta. erikoisaamupalan, hengellisen "lounaan", ulkoilua, perunapunajuurikeittoa vuohenjuustolla, basilikanlehdillä ja pinjansiemenillä höystettynä sekä suklaapiirakkaa. pienet iltanokosetkin sillä aikaa kun minä katselin lasten esitystä. tällä kertaa vuorossa oli sirkuksen fakiiri, joka asteli ja makoili piikkimatolla (mieheni piikkimatto) molemmin päin ilman paitaa ja pistivätpä he piikkimaton hassutellen myös peppuaan vasten :). kun vauva oli kaksi kuukautta vanha vein poitsut pieneen sirkukseen. sieltä inspiraatio. se esitys muuten silloin oli aikamoinen. no, ihan ok, mutta puukonheitto oli paha. lapsille vähän liian realistisen jännä. mielummin katselen muunlaista sirkusta minäkin.

lauantaikin meni oikein kivasti, kuten saatoittekin jo lukea miran blogista :). paitsi eräs sattumus ei ollut kiva kun D:n jalkapallotreeneissä/matsissa ystäväni poika maalin tehtyään pomppasi halaamaan äitiään, jolloin hänen otsansa osui äidin nenään. kuului kruts. samassa hetkessä niin suurta onnea, onnistumisen tunnetta ja ikävä onnettomuus (poika ok, mutta äidin nenä ei).

3 kommenttia:

  1. Kiva isänpäivä. Meillä myös, kotioloissa ja siellä jalkkiskentällä. Kysyin Samulilta onko tuttu kenttä kuvassa mutta eivät ole kuulemma tuolla olleet. Sitäkin vähän nauratti tuo nenä vaikka eihän se mitään kivaa ollut:)

    VastaaPoista
  2. Mira: :)

    rva Reipas: Heh, nenäasia on kyllä aika koominen vaikka kovin ikävä asia olikin. Nyt tilanne parempi. Voi olla että joskus jalkapallokentillä kohdataan!

    VastaaPoista