lauantai 5. marraskuuta 2011

hetkiä -- moments

valokuvien katseleminen auttaa muistamaan asioita. kuvaan melko paljon. selailin juuri menneen viikon kuvia. mieleeni pulpahti monia hassuja hetkiä. siis niitäkin mitä itse kuvissa ei näy.

watching photographs helps to remember things. i photograph relatively a lot. i just went through the pictures from the past week. many funny moments popped out to my head. also the moments that are not seen in the pictures.
















viimeaikoina majanrakentelu on ollut meillä kova juttu. sisällä. majassa voi leikkiä vaikka kuinka pitkään varsinkin jos mukana on taskulamppu ja eväitä tai vaikka ystävä.

tänään iloitsin kovasti kun sain laulaa mukana eräässä vanhainkodissa ja kun kotona M soitti ukulella ensimmäisen (tuolla soittimella opettelemansa) kappaleen "you are my sunshine". S ja E lauloivat mukana.


building some club houses has been a big hit in our home lately. inside. you can play there for a long time especially if you have a flash light and some picnic foods with you or a friend.

today i was very grateful that i had a chance to sing along in an elderly people's house and when at home M played his first song he has practiced with ukulele, "you are my sunshine". S and E sang along.

6 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia, täynnä elämää. Minä ajattelin keksiä jonkun majan synttäriyllätykseksi, silleen että se olisi aamulla odottamassa päivänsankaria, sisällä pari lahjaa :)Sankari ei itse osaa vielä oikein majoja rakentaa vaikka yritystä on hehe.
    En kyllä ole varma miten itsekään sen toteutan, tekisikö jonkun pysyvämmän vai jotain vilttejä ja kankaita keppien päälle tiipii-tyyliin...

    VastaaPoista
  2. Kiitos:). Tämän postauksen kuvat ei ole mitään valokuvauksen huippua (paitsi kolmanneksi alin), nopeita räpsäyksiä tilanteista (mitä kyllä valokuvauksen huiputkin usein on...), mutta niissä on muistoja, hetkiä, elämää...

    Ihana idea sulla, on varmasti mitä onnellisin ihminen kun näkee yllärin. Taidan varastaa sun idiksen :), meillä on yksi marraskuun lapsi.

    VastaaPoista
  3. Kolmanneksi alin kuva on tosiaan hieno! Muissakin on ihanaa tunnelmaa. Minäkin kuvaan paljon ja ongelma on arkistoinnin järjestelmättömyys. Pitäisi karsia huonoja heti pois jne.. En tiedä käykö noita valtavia määriä kukaan läpi joskus myöhemmin..

    VastaaPoista
  4. rva Reipas: Eläkepäivinä on aikaa niitä käydä läpi ja järjestellä, niin kuvittelen ainakin minä ;). Huonot yritän karsia pois heti, mutta ehkä vielä vähän enemmän pitäis karsia.

    VastaaPoista
  5. on juuri niin teidä elämää noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  6. Mira: Varmaan aika tavallista elämää tämä ja löytyy monen muunkin kodista :). Tykkään tällaisesta ja on hienoa kun on ollut puitteet valita juuri niinkuin haluaa!!!

    VastaaPoista