maanantai 9. marraskuuta 2009

retki -- a field trip

isänpäivänä ei otettu yhtään kuvaa... harmi. aamulla koristeltiin keittiön ikkunalauta lasten tekemillä isänpäiväkoristeilla ja syötiin baageleita. illalla isi sai kotitekoista thaimaalaista ruokaa, kakkua ja tietysti ihania askarteluja. unfortunately no pictures from the father's day! in the morning we decorated the window sill with the father's day decorations made by D & S & E and we had some bagels. in the evening daddy got some home made thai food, cake and of course some lovely arts and crafts.
näissä lempimaisemissa olimme E:n kanssa aamulla leikkimässä ja tapaamassa D:n ja S:n K1 luokkaa, joka juhlisti syksyn loppumista ja talven alkamista pikku metsä/rantaretkellään. oli kiva törmätä sattumalta muutamaan muuhunkin tuttuun! this morning E and i went to play here and meet D's and S's K1 class which had a field trip to this coast and forest to celebrate the end of the autumn and the beginning of the winter.

5 kommenttia:

  1. tonne kun pääsis kävelemään. (paitsi että voi olla että repisin tukan päästä kun yrittäisin pidellä lapsia pois vedestä...)

    VastaaPoista
  2. voi miten ihania kuvia! rakastan syksyssä juuri tollaisia harmaita, sumuisia päiviä. ja kaipaan saaristomaisemia ja vettä. täällä on ihan liian kuivaa.. :(
    ja muuten tosi kiva hartiahuivi edellissä blogi postissa. mulla on aina kylmä, joten olen huivihullu, koska jos kaula ja hartiat on lämpimät, on hyvä olla.

    VastaaPoista
  3. shys tule joskus tänne niin mennään kävelylle! tai sinä menet ja minä leikitän lapsia. no, kaukana ovat, mutta kyllä siellä teilläpäinkin aika mahtavia maisemia on ainakin puhdin sivuilta kun katselee...

    annakaisa hienoa kun muutkin ymmärtää hartiahuivien päälle niin en tunne itseäni ihan mummoksi ;)

    heli tää ois kyllä ihan teidän paikka... yhä... mutta... no onneks ei kovin kaukana.

    VastaaPoista
  4. Mullakin tuli ikävä noita rantoja harmaina kirpeinä syyspäivinä. Ihania kuvia ihanasta paikasta.

    VastaaPoista