maanantai 15. helmikuuta 2010

muistamisia -- rememberings

viime aikoina me ollaan väsätty erilaisia kortteja ja paketteja. D ja S tykkää erityisesti leimasimista. we have lately been making cards and little packages. D and S especially like stamps.




nämä kukalliset ovat keskeneräisiä, mutta halusin laittaa kun ihastuin noihin tiimarin 3D tarroihin. liimapinta on vain keskellä ja terälehdet voi taitella ylöspäin. samaan tapaan voisi itsekin tehdä. oli myös perhosia. these flower cards are not finished but i wanted to put them here to tell what nice 3D stickers we found from a local paper store. the glue surface is in the middle and you can fold the petals up. i thought we could make something similar by ourselves too. there were also some butterfly ones.
liivian talossa bloggaajan valokuvakortti. the photograph of this card is taken by liivian talossa. i love her photographs.

3 kommenttia:

  1. Meillä askarreltu myös ahkerasti kortteja. Isompi innostui leikkaamaan Stokkan kuvastosta erilaisia sydämiä ja tilpehöörikuvia ja teki kollaasikortteja. Ja kirjoitti ahkerasti ystävänpäivän toivotukset.
    Pienempi liimasi ylijääneitä Stokkan pakettitarroja paperille ja väritti mustalla tussilla päälle...Kukin tyylillään...:) AM

    VastaaPoista
  2. nättejä ja tutunkin näköisiä juttuja ;) m

    VastaaPoista
  3. AM: Pienemmän tyyli huvitutti :) Voin kuvitella ylpeän askartelijan!
    m: Juu juu! Ja hyvä kun on aina kaikenlaisia syitä :) Ja kohta uusi ihana syy.

    VastaaPoista