torstai 18. helmikuuta 2010

ruokia -- foods


tänään testasin millaisia olisivat hunajamarinoiduista kanasuikaleista tehdyt kanavartaat. osa suikaleista oli tosi pieniä eli hieman työlästä pujotella, mutta tulos oli makoisa. paistoin uunipellillä niin kauan että marinadi hieman ruskistuu. today i tested if making some chicken kebab out of honey marinated chicken pieces would turn out ok. some of the pieces were very small so it took some time to weave them but the result was delicious. i baked them in the oven until the marinade turned slightly brown.
moniviljapatongin päälle laitoimme tätä ystävän suosittelemaa oliivitahnaa. suosittelen, jos olet oliivien ystävä! we put this friend-recommended olive paste on dark baguette pieces. i recommend this if you're a friend of olives.

4 kommenttia:

  1. Hei, oletpa jaksanut monipuolisen ruokakokonaisuuden laittaa! Voisin ottaa vinkkejä/inspiraatiota omaan kokkaukseeni. Minulla taitaa pyöriä muutaman vakioreseptin varassa. (Ps. Älä ihmettele, kun täällä taas kommentoin..kerro vaan, jos tuntuu epäkohteliaalta, kun minulla ei tosiaan ole sitä omaa blogia)terv: A-M

    VastaaPoista
  2. The kebabs look delicious! That table cloth is also adorable.

    VastaaPoista
  3. A-M: Ihanaa vaan kun kommentoit! Tylsempää jos vain yksin kirjottelen. Kyllä meilläkin välillä unohtuu monet vaihtoehdot ja samoja ruokia päivästä toiseen. Varsinkin jos arvelee että pienin ei välitä tai uskalla maistaa uutta.

    Susbro: Nice to hear from you! Thanks for the email as well! The table cloth is an old unused fabric I got from my grandma. It's becoming my new favorite.

    VastaaPoista
  4. ihanan nakoisia ruokia. tuli oikein vesi kielelle. ja tosi ihanan varinen kukka todellakin, edellisessa tarinassa. itsekin olen ihan hullaantunut juuri tuon variseen vihreaan. aika hienosti valittu!

    VastaaPoista