tiistai 13. huhtikuuta 2010

keskustassa -- in the city

tuli asiaa temperaan. käyskentelyä uudenmaankadulla, annankadulla, fredrikinkadulla ja eerikinkadulla. voi niin kauniita rakennuksia. ihmettelin ja ihastelin pikku putiikkien ja gallerioiden ikkunoita. i had to go to tempera. wondering around uudenmaankatu, annankatu, fredrikinkatu and eerikinkatu. oh so beautiful buildings. some boutique and gallery window shopping.
kukkakaupan ovikellot. door bells of a flower store.
aukioloajat lappusella. the opening hours on a note paper.
tätä muovon kangasrahia olen monesti ihaillut. i have admired this muovo's fabric stool many times.
ainakin kolme kirjakauppaa oli matkani varrella. at least three book stores were on those streets.
päivän kruunasi retki tunnelmalliseen muuminäyttelyyn täällä. kiitos vinkistä pamela! the top moment for us was the moomin exhibition here. thanks for the hint pamela!




päivän ostokset: kaksi isoa arkkia akvarellipaperia, kaksi akvarellisivellintä, liimateippiä ja vesivärejä. nuo perinteiset suomalaiset wennströmin vesivärinapit ovat muuten erittäin laadukkaita. pullasuti ja pulloharja annansilmät-aitasta. harja- ja korivalikoima on heillä todella hyvä. myös lapsille löytyy. the shopping of the day: water coloring papers and brushes, glue tape and water colors. those traditional finnish wennström water colors are very good quality. they are very common but many don't know it. the bun brush and the bottle brush are from a charity shop for blind people. they make nice brushes and baskets by themselves for this store.

3 kommenttia:

  1. Mukavaa fiilistelyä, olin ihan samoilla kulmilla lauantaina :) Punavuoren peikko kiva, mutta en yleensä raaski ostaa mitään..
    Olen samaa mieltä, että nuo vesivärit parhaat, niissä tarpeeksi pigmenttiä, mulla oli lapsena käytössä ja nyt omilla lapsilla.

    VastaaPoista
  2. Sama täällä en ole tainnut koskaan ostaa mitään Punavuoren peikosta. Hypistellyt kylläkin. Meillä oli kans lapsena ja aina koulussa noita vesivärinappeja. Ne on niin tuttuja/arkisia että ehkä moni ei arvaa niiden olevan laatukamaa.

    VastaaPoista