torstai 29. huhtikuuta 2010

kukkuu -- peekaboo



tervetuloa kaikki lapset meille yökylään! säästämme tämän varasängyksi niin E voi nukkua siinä jos saamme vieraita :) all the children are welcome to come and stay overnight in our home! we will save this box as an extra bed so E can sleep in it if we will get some guests :)

6 kommenttia:

  1. aivan ihana tilkkutäkki - onko se amerikan sukulaisilta?

    VastaaPoista
  2. Onpa tosiaan kiva tilkkutäkki, tuollaisen minäkin haluan tehdä! Siinä taitaa olla noiden sakaroiden kohdalla sauma, tarkoitan, että ulokepallo on erillinen pala, vaikka vaikuttaakin lähtevän ”emoneliöstä”? Onpa vaikea selittää mitä tarkoitan. Tarkoitan, että tilkut eivät olekaan palapelinpalasten muotoisia, vaan reikäisiä neliöitä ja pieniä palloja, jotka (pallot) vaan sovitetaan emopalavärien kohdalle? Eihän kuitenkaan kysymyksessä ole tikattu painokangas?

    Kiva, pieni menninkäinen laatikossaan : )

    VastaaPoista
  3. Tilkkutäkkejä on meillä kaksi. Eri reunavärein. D ja S sai ne pienenä amerikan isoäidiltä. Hän teki ne itse osittain. En muista minkä vaiheen: leikkauksen vai ompelun. Nimimerkki mummille: tutkin täkkiä nyt uudelleen ja tosiaan ne pampulaulokkeet on erillisiä paloja, mutta en saanut pikatutkinnassa selville että onko ne ommeltu neliön päälle vai onko osa neliöistä tosissaan "reiällisiä". Itse tykkään tyynyliinasta kans. Sen E sai jouluna. Mummi teki vanhoista ohuista mutta hyväkuntoisista lakanoista.

    VastaaPoista
  4. Kiitos tiedosta : )
    Tuo tyynyliina sopiikin laatikon ja puulattian kanssa yhteen hienosti, sen perusteella äkkiseltään luulin, että kyseessä on ihan oikea vanhan vuodesohvan alle, pyörillä työnnettävä vuodevaatelaatikko, sellaisessa on meilläkin – kipeänä ollessa äidin sängyn vieressä – nukuttu.

    VastaaPoista
  5. Ainiin, vuodevaatelaatikkosänky on kyllä oiva ratkaisu! Tää on nyt sit vähän samanlainen mutta ilman pyöriä.

    VastaaPoista