keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

uutisia -- news

ei voi olla totta. nyt jo salaattiruukuissa suloista pientä elämää! ollaan iloisia. D halusi omakseen yhden ruukullisen. "saisinko tämän itselleni?" huomenna kysyn muilta haluavaisitko he myös omat hoidokkinsa. it cannot be true. already now cute small life in the lettuce pots! we're glad. D wants to own one of them. "can I get this for myself?" tomorrow i will ask from the other ones if they will want their own ones to take care of.

tämä uusi tunikani on eilinen löytö villa lyhdystä. käyttämätön, 4 e. lastenvaatteiden lisäksi siellä oli muutama laatikollinen naistenvaatteita ja tietysti myös raskausajan vaatetusta oli tarjolla. tänään sovitin tunikaa ja ilahduin kovasti siitä että se istui päälle niin hyvin. joka vuosi vapunaikaan teen näköjään tällaisen arkivaatehalpislöydön. the new tunic is a find from yesterday's visit to villa lyhty. unused, 4 euros. besides childrens' clothes they had a couple of boxes of womens' clothes and of course also some maternity clothes. i tried the tunic on today and it fits very well which made me happy. it looks like every year around vappu (1st of may) time i make this type of everydaycheapfind.

4 kommenttia:

  1. Hieno löytö! Söpöt pienet taskut.

    VastaaPoista
  2. On siinä salaatteja! Essukin näyttää ihan salaatintaimipurnukalta, hauraita pikku-terälehti-sydämiä täynnä.
    Hoivaamisen taito tosiaan on inhimillisyyden perusteita, muistan Valituista Paloista lukemani kertomuksen, jossa erittäin vaarallisia vankeja autettiin yhteiskuntakelpoisiksi papukaijavauvojen avulla. Kukin sai hoivattavakseen parin tunnin välein ruokittavan vastakuoriutuneen ja siitä se lähti, inhimillisyyden herääminen isojen, elämän kolhimien miesten sydämissä.
    Onnekkaita pikkumiehiä sinulla, kun saavat oppia taidon jo muutaman vuoden iässä!

    Kiva blogi.

    VastaaPoista
  3. Pamela: Luulin että puku on ihan säkki päällä mutta ei olekaan, olen iloinen. Värit kans ihastutti.

    mummi: Mietin kans kun laitoin alakkain kuvat että noissa on jotain samaa pipellystä vaikka tarkoituksella se ei tullut. Hienoa kun vankilassakin sai hoivata. Mulla on niin kova hoivaamisentarve ollut aina että miten ilman sen mahdollisuutta vois lainkaan elää.

    Sarah: Nice to hear that somebody else likes it too :)

    VastaaPoista