lauantai 24. joulukuuta 2011

hyvaa joulua! -- merry christmas!




















6 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua myös sinne! kivoja kuvia! t.johanna ja pojat

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna! Siella Suomessa onkin jo lahjat avattu ja alkaa rauhaisa joulupaiva! Meilla viela edessa kaikki. Paitsi tanaan oli ihana hetki kynttilan valossa. Nyt unille.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa joulua teille meiltä! Alkoi niin hymyilyttää tuo W:n kuva ja tuo perhepotretti. Täällä Hgissä päin vettä satelee, nauttikaahan auringosta! Saatte loppuvuoden d-vitamiinitkin tuliaisiksi.

    VastaaPoista
  4. hyvää tapaninpäivää! mukavan näköistä lomailua & hyviä kuvia.niin ja kiitos tontuille ;)

    VastaaPoista
  5. Saara: Kiitos! Toivottavasti teidan joulu meni hyvin kans! Joo tuo potretti on aika hyva. E:lla kengat vaarissa jaloissa ja kukin vahan miten sattuu. Mutta nuohan on just parhaita kuvia nuo... ennalta suunnittelemattomat ja toimintaa on :)

    Mira: Kiitos, taallakin tapaninpaiva menossa nyt just vahan perajalkeen. Oltiin ulkona kavelylla ja puistossa ja tapaamme tanaan serkkuni, joka sattuu tulemaan tannepain perheineen New Yorkista ja tatini luota. Kiitos samoin paatontulle, kaytossa kaikki lahjukset :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä teillä on mahtava joulu,mitkä maisemat,mikä luonto.Imen itseeni kaikki kuvat ja ihailen,ihailen.Täällä myrsky kaatanut puita ryssänkärjessä,sekämeidän kadunvarrella.Muuten olemme nauttineet yhdessä olosta.
    Ihanaa kun William oppinut vilkuttamaan.Halit kaikille Bg

    VastaaPoista