lauantai 10. joulukuuta 2011

jouluistahduksia -- christmas sitting downs












jos mahdollisuuksia on, on joulukiireiden keskellä ihana istahtaa kuulemaan ja katsomaan esityksiä teatterissa, joulujuhlissa tai joulukonsertissa. tänään piti olla meidän joulunaluksen erikoisjuttu, oopperassa baletti pähkinänsärkijä ja hiirikuningas. jotakin uskomatonta tapahtui, kauniin alun jälkeen (olisin voinut katsella lumihiutaleita koko päivän :) show lopahti, jokin rikkoontui lavastesysteemissä. esitystä ei voitu jatkaa jottei jotakin putoaisi tanssijoiden päälle. pettymys oli suuri monille lapsille. lohdutukseksi esiintyjät tulivat tervehtimään vieraitaan. yllytin tänään illalla mieheni erääseen joulukonserttiin, mutta hänkin palasi kotiin kohtamiten. olin katsonut päiväyksen väärin!

5 kommenttia:

  1. Höh!
    Nuo hiutaleet ovat kyllä kauniit! Sataisipa ulkonakin lunta.

    VastaaPoista
  2. voi pettymys.varmaan myös vanhemmillekin! voivoi voivottelen täällä. mutta teidän pojat olivat varmaan ihan innoissaan noista "rooli-ihmisistä" asusteineen ;) ja mielettömät piparit! ja mieskin pettyi,ei tainnut kuitenkaan kovin vihaisena tulla takaisin? mä yritän kirkon joululauluihin ensi viikolla.

    VastaaPoista
  3. Pamela: Nuo kuvassa olevat hiutaleet oli eri hiutaleet, kaunis näkymä oli tämäkin, mutta siinä ehti tulla myös sellaiset valolla tehdyt hiutaleet jotka vaan satoi ja satoi pimeää tai tummansinistä "taustaa" vasten ja muuta ei ollut lavalla silloin.

    Mira: Joo nuo piparit oli musta kans niin hienoja. Niiden hintaa en uskaltanut kysyä varsinkin kun juuri olimme odotteluajalla salissa rikkoneet yhden kassissani olleen piparkakkutalon ja syöneet sen :) niin ei viitsitty ostella heti perään. Joo mies pyöräili kotiin iloisena, no problem. Hienoa jos pääset istahtamaan ja nauttimaan joululauluiltaan!

    sarafiina: Joo, hetki siinä ihmeteltiin että mitäs me nyt tehdään. Mutta toisaalta elämässä on paljon suurempiakin pettymyksiä. Uusi näytös järjestetään, onneksi moni siihen pääsee, mutta me ei kun ollaan M:n perheen luona silloin. Eilen tuli mieleeni että pitäisköhän lahjoittaa ne palautuvat lippurahat eteenpäin maailman kärsiville. Oikeasti... Tykkään ja kannatan oopperaa, balettia jne. mutta joskus tuntuu vaikealle laittaa siihen niin paljon rahaa kun tietää että samalla ihmiset kuolevat nälkään. Oi oi, miten näihin asioihin saatais ratkaisuja. Olen välillä ehkä vähän liiankin idealisti.

    VastaaPoista
  4. Heini en tiennyt, että oote lähdössä! Viettäkää oikein ihana joulu!

    Noi on niin vaikeita asioita... on tärkeää pitää mielessä ihmiset, joilla on suurempia taroeita kuin itsellä. Ja ohjata omaakin kulutusta sen mukaan. Mutta sitten koitan yrittää muistaa, että niiden suurimpien ongelmien ratkaisussa ei omilla yksittäisillä pennosilla ole niin suurta painoarvoa, koska ongelmat ovat usein rakenteellisia, monesti esim. sodasta johtuvia. Juuri kulttuurin tukeminenhan on erittäin kannatettavaa! :) Koen, että se pitkällä tähtäimellä rakentaa rauhaa ja hyvyyttä maailmassa hyvin keskeisellä tavalla. Ja pitää kulttuurintekijät kiinni leivänsyrjässä ;)

    VastaaPoista