keskiviikko 21. joulukuuta 2011

matkakuvia -- trip pictures




































heippa ja halaus kaikille teille sinne kauas! me ollaan kaliforniassa --varmuudeksi kerron jos joku ei viela tieda-- ja kaikki on hyvin.

ensimmaiseen paivaan herattyamme lahdimme kavelylle. ihmettelimme tata meille niin erilaista luontoa. lapset koskettelivat palmuja ja tanssivat niiden alla. toisaalla haamottaa lumipeitteinen vuori kun taas vieressamme kukkivat kukat. greipit ja appelsiinit roikkuvat puussa ja palmut heiluvat tuulessa. ihastelimme kesaisia vareja ja tata valoa! hassu on tama vuodenaika joka on talvi, mutta meille kuin syksy ja kesa.

lauantaina tapasimme ystavaani joka kesalla perheineen vieraili suomessa. olimme heilla ja viehattavassa rantakaupungissa, laguna beachissa, missa sai taydellista tuoretta meksikolaista ruokaa ja jonka rannat olivat ja aina ovat niin kauniit.

sunnuntaina kuulimme kirkossa grandpan kuoron kauniin jouluesityksen jonka jalkeen mieheni koko perhe kokoontui tanne hanen vanhempiensa luokse. mukavia ihmisia heista jokainen. jotenkin liikuttavaa se miten paljon he jokainen halusivat leikkia ja olla lastemme kanssa. meidan pojilla on taalla yksi serkku, kolme vuotias tytto. varsinkin E leikki paljon hanen kanssaan.

eilen olimme disney landissa yhtaaikaa suuren, massiivisen vakijoukon kanssa ihastelemassa ja ihmettelemassa. kiva paiva. M:n sisko oli siella kanssamme.

tanaan olimme vaihteeksi kotosalla. grandpa vei poitsut kavelylle lahikukkuloille, missa he soivat pienet evaat. tutkivat luontoa ja lintuja. grandpa on elakkeella, mutta vie joskus vapaaehtoisena koulun lapsiryhmaa luontoretkelle samaiseen paikkaan. puhuu elaimista ja kertoo mielenkiintoisia yksityiskohtia kuten mista kasveista intiaanit tekivat metsastysvalineita.

mukavia paivia sinne! kohta jo joulukin!

7 kommenttia:

  1. oi valoa, aurinkoa ja lämpöä. ja meksikolaista ruokaa (meillä kinkku sulamassa ;) ihanalta näyttää! katselin muuten maanantaina teidän ikkunoita,ajattelin teitä! ihanat pojat kylvyssä, kaikki neljä! nauttikaa. terveisiä ja halauksia. terveiset myös isovanhemmille ;)

    VastaaPoista
  2. Jestas noita kuvia! Säväyttivät, täällä on niin ankeaa ja pimeää. Hyvää lomaa teille, ja hyvää joulua!

    VastaaPoista
  3. Voi, samoja sanoja tuli mieleen, valoa, lämpöä!!! Ja yhdessäoloa. Ihanaista lomaa ja lämmintä joulua:)

    VastaaPoista
  4. Ihan epätodellinen olo tulee kuvianne katsellessa - kuin olisitte hypänneet toiseen maailmaan! Lämpimiä haleja ja ajatuksia sinne teille kaikille! Jouluiloa toivottaa, Milla

    VastaaPoista
  5. Kiitos Mira, kerron terveisia eteenpain! Neljan pojan kanssa vauhtia ja vipinaa riittaa :D Mark ja poitsut taas lahti nauttimaan valosta, mina huilailen.

    Minna: Kiitos! Meillakin meni eka paiva ihan vaan ihmetellessa. Miten sita voikaan niin pimeasta sukeltaa tallaiseen valoon. Niin eri maailmat talla hetkella.

    rva Reipas: Kiitos :) Laitan jossain vaiheessa lisaa kuvia. Toivottavasti niista moni nauttii.

    Milla: Kiitos ystavaiseni, Haleja! Niimpa. Nyt ymmarran talvimatkustajia, kylla taa vaan piristaa, vaikka onhan se joulunaika ihan omanlaista ja ihanaa siella Suomen kamarallakin. Taalla pimeys tulee kans jo aika aikaisin, neljan maissa, mutta valo alkaa jo aamu kuudelta talla hetkella.

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia,ja todella valoisaa.Kyllä pojat ovat onnellisia saavat miltei juosta siellä paljainjaloin.Hyvää Joulua teille kaikille.Hyacintti loistaa keittiön ikkunassani.
    Halit kaikille BG

    VastaaPoista
  7. Kiitos BG :) Kerron terveiset. Hyvaa joulua! Siella jo kohta juhlitaan, taalla enempi vasta 25. pv.

    VastaaPoista