lauantai 20. lokakuuta 2012

laatikkoihmisiä -- box people

 D:n tekemä oma maja. kuulemma eiffelin torni.

majassa on myös jännittävä postilaatikko. (kuvat otti mieheni kännykkäkameralla).



S:n unelmien koti. S istuu tuolissa, jonka hän teki pienimmälle veljelleen W:lle. W oli söpö, kulki talosta toiseen, meni ovista sisään ja kurkki korkealla olevista ikkunaluukuista ulos. 


E:n oma mökki. annoin hänen itse tehdä ja suunnitella. maalasi kauniiksi ovijulkisivun. piirsi kolmelle seinälle ruutuikkunoita (jotka minä leikkasin). sisälle tuli tapettia, seinälle ja lattiamatoksi. E rakensi sinne myös tietokoneen ja jakkaran.



ja arvatkaa vaan pitikö nämä kaikki tuoda kotiin :). tasapuolisuuden nimissä kaikki kolme. siltikin, suosittelen erittäin lämpimästi omien pikku kotien rakentamista erilaisten pahvilaatikoiden onnellisille omistajille!

p.s. sirkus oli hauska kokemus! 

6 kommenttia:

  1. onpas hienoja! okko ja sampo olisivat varmasti myös innoissaan. nyt teillä on sitten kokonainen mökkikylä kotona :) t. johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää keksiä paremmat paikat esikoisten mökeille. Hieman tungosta nyt. Onneksi nuo voi tarpeen tullen kierrättää helposti. Ja sitten taas kohta tilalle uudet!

      Poista
  2. Voin kuvitella miten hauskaa tuo on ollut. Meillä on joskus tehty pahvilaatikkoautoja, mutta maja johon mahtuu kokonaan sisälle kuulostaa vielä kivemmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä itsellekin ilo katsella heidän luomisprosessiaan. Meilläkin juuri yks päivä E teki pahvilaatikkoauton. Isoveljet halusivat myös tehdä jotakin kivaa pahvilaatikoista, mutta laatikoita ei ollut enempää. Muistin sitten tuon työpajan.

      Poista
  3. missä tollasia pääsee tekemään? tosi hienoja! meillä on ollut pahvilaatikkomaja kohta vuoden päivät, ja siitä on kyllä jatkuvasti iloa, varsinkin kun aikuinen ei sinne mahdu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo oli arkin ohjaama työpaja taidetalo pikku aurorassa. heillä on siellä kivoja juttuja perheille, kantsii katsoa ohjelma. ensi lauantaina muistaakseni kurpitsan kaiverrusta. voi ei, meilläkinkö vuoden päivät ;). noihinkin kiintyy.

      Poista