keskiviikko 31. lokakuuta 2012

omannäköisiä päiviä -- own looking days




nautin niin päivistäni W:n kanssa. pikku kohtaamisista ihmisten kanssa, luonnosta, keittiön mauista, pikku suunnitelmista ja käsillä tekemisestä. lämpimistä hartiahuiveista ja shaaleista. tossuista jaloissa. piristävistä jumpista. eilen illalla S:n treenin aikana myös saunomisesta ja peseytymisestä uimahallissa. 

sää täällä oli tänään aamupäivällä jännä. ulkona oli hyvin autioitunut tunnelma. iltapäivällä aurinko alkoi paistaa ja sen myötä kaduilla näytti ja tuntui normaalilta. iloiselta. 

mieleni on ehtinyt jo jouluun asti. tutkin vähän väliä kalenteria. kaikenlaisia siellä olevia merkintöjä. ennen jouluaattoa on luvassa retki valoon. minun ja mieheni matka. pienin on vielä otettava mukaan usean yön reissulle. kiitos kuuluu vanhemmilleni, jotka tulevat kolmen isoimman luokse. tänään vaatekaappeja penkoessani samalla tsekkasin W:n kesävaatetilanteen!! pakkaaminen on aloitettu!

8 kommenttia:

  1. ihana toi ylin kuva. näyttää tunturimaisemalta. matka kuulostaa ihanalta myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kans itse tuosta kuvasta ja tuollaisista paikoista. Toivottavasti matkasta tulee yhtä onnistunut kuin miltä se kuulostaa :) Ei flunssia tms.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Palataan asiaan... Matka oli löytö. Jo hintansakin puolesta. Ja meille sopivan ajoituksen. Saamme viettää joulun Suomessa perheeni parissa ja koulusta ei tarvitse ottaa lomaa.

      Poista
  3. Matkalle lähteminen kuulostaa ihanalta, mutta niin kuulostaa arkesikin. Jotenkin leppoisalta, riittävän kiireettömältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, päiväni ovat tällä hetkellä pitkälti oman suunnittelemisen varassa ja kiireettömiä. Sitten taas iltapäivällä kun kaikki on paikalla on enemmän säpinää. Mulla alkaa olla rutiini esim. päivittäisessä pyykinpesussa. Hoituu melkein huomaamatta tiettyinä aikoina päivää. Kauppa-asiat hoituvat aika leppoisasti nykyään myös jossakin välissä. Siivoamista aina riittäisi, jätän sen monesti odottelemaan... Mutta ajat ovat olleet eri aikoina erilaisia. Monen muuttujan yhteissummia. Nyt mennään näin.

      Poista
  4. Ihanalta kuulostaa, retki valoon! Me olemme olleet Rikun kanssa kahdestaan kolme yötä kun muut ovat mummolassa, nyt mekin hyppäämme junaan ja lähdemme käymään pienen ristiäisissä. Ei muita retkiä tiedossa:(

    VastaaPoista
  5. Kahdenkeskistä aikaa, ihanaa! Olin eilen aikeissa mennä muualle, tärkeään juttuun, mutta yhtäkkiä tuntuikin parhaalle viettää muutama tunti kahden kesken E kanssa, jonka kanssa harvemmin nykyään tulee kahden kesken oltua. W nukkui. Luimme viltin alla kirjoja kuten aina ennenkin ja pelasimme esitä ja arvaa tyyppistä leikkiä.

    VastaaPoista