torstai 18. lokakuuta 2012

tampereelta ja maalta -- from tampere and the countryside

ehdin lauantaina kuljeskelemaan hotellilleni mm. tampereella sijaitsevan tammelan torin kautta. ostin muutamat kauniit lapaset ja matkaevääksi korvapuusteja.



hotellilla piipahtamisen jälkeen jatkoin matkaani erääseen nuorten (14-17 v.) tapahtumaan. "vedin" ex temporesti piirustusluokan. tuon alimmaisen piirustuksen tekemiseen osallistui useampikin nuori. ihanaa yhteistoimintaa! piirustusluokassa oli leppoisa tunnelma.



sunnuntaina olin kirkossa tampereella. tapasin pitkästä aikaa ystävääni perheineen. mahtava tapaaminen. sitten perheeni nappasi minut kyytiin maalle. katsokaapa tuota seuraavaa kuvaa. kenen sielu siellä ei lepäisi?



äitini ja S sienimetsään menossa. 




tohinaa oli riittämiin. serkukset, yhteensä 6 kpl, leikkivät kaksi ja puoli päivää yhdessä. ulkona, metsässä, pihoilla, sisällä. välillä kävin muutaman lapsen kanssa tapaamassa isoäitiäni. äitini äiti, joka on vielä elossa.


ukki (isäni), D ja W.

2 kommenttia:

  1. Ai Tampere, nykyään tulee aika nostalginen olo kun ajelee pyynikillä ja pispalassa päin missä asuin ja opiskelen. Ensi viikonloppune me mennään käymään siellä päin. Teidän reissu näyttää kivalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos muuten siitä Tamperevinkistäsi. Yritin mahduttaa sen sunnuntai-aikatauluumme, mutta ei ehditty. Kuulosti niin ihanalle. Teidän reissun kuvia odotellessa... :)

    VastaaPoista