perjantai 6. toukokuuta 2011

huh -- phew

tänään kuusi viikkoa vanha sydäntensärkijä.

tänään olen huojentunut kun tiedän miksi mieheni on ollut pari päivää niin kipeä. äärettömän kipeä. yleensä kipeänäkin raataa kotona, menisi itkevän vauvan luokse tai missä tarvitaan. nyt ei vaan pystynyt. myyräkuume ei ole helppo tauti. sai sen ilmeisesti pari viikkoa sitten kellarista kaivaessaan kesärenkaita esiin. onneksi ei tartu ihmisestä ihmiseen.

today six weeks old heartbreaker.

today i'm relieved because i know why my husband has been so sick for couple of days. extremely sick. usually he works hard at home also while sick, would go and get a crying baby or go where ever the need is. this time he just couldn't. epidemic nephropathy is not an easy sickness. he most likely got it couple of weeks ago from the cellar while digging out the summer tires. luckily this cannot be passed on from a human being to another.



tänään S ja D olivat leikkitreffeillä eskarikaverin luona. siellä molemmat ihastuivat nintendoon (nintendo ds tai mikä lie uudempi versio?). aiemmin niitä on ihailtu lähinnä lelulehdestä. ihmettelin miksi niin kova into heti oli kotona päästä piirtämään. piti tehdä oma peli. ja pelata sillä! meillä ei taida olla sydäntä olla ostamatta koneita joulupukin konttiin. kuuluuko jokaisella pikku pojalla olla oma nintendo? ei, jos ajattelee koko maailman poikia. kuulostaa melkein hassulle. mutta meidän maassa se taitaa olla käytäntö?

today S and D had a play-date at their friend's home. both fell in love with nintendo (nintendo ds or what is the newest one?). before they have admired them only in some toy advertisements. i was wondering what is this big desire to start drawing straight away we reached home. a very own game had to be made. and played with it! we won't probably have heart not to buy the machines to the santa's sack. should every little boy have their own nintendo? no, if you think about every boy in the whole world. it sounds almost funny. but in our country it seems to be a rule?

5 kommenttia:

  1. voi tuota suloista pientä...hyvä että nähdään ensi viikolla jottei kasvu ja kehitys mene ihan ohi! ja miehelle tsemppiä ja voimia paranemiseen!

    VastaaPoista
  2. Tämä vauvakuva on niin kaunis. Ja heti mietin mistä löytyi toi upea puku!

    VastaaPoista
  3. Oi mikä vauvakuva! Ja paranemista miehellesi.

    VastaaPoista
  4. Oi oi, paranemista M:lle! Antibiooteillako sitä hoidetaan? A otti yhden myyrän käteensä kissan kynsistä viime viikolla ja nyt mä odotan tietty kauhulla, iskeekö tauti vai ei. Ihana baby :)

    VastaaPoista
  5. Mira: Kivaa nähdä pitkästä aikaa!

    Tuittu: Puku on yksi harvoista uusista mitä ostin W:lle. Alehintaan maahantuojan ystävämyynnistä. Tanskalainen vaatekappale, merkki Småfolk.

    Minna: Kiitos, voi nyt onneksi paremmin. Aikamoinen tauti kyllä on ollut. Tunnen itseni ihan superäidiksi täällä tämän sairasrupeaman jälkeen.

    Saara: Varsinaista lääkettä ei tautiin ole. M kyllä sai jonkun kipuruiskeen ym. yks yö kun ei enää kotona pystynyt olemaan. Buranaa tossa taudissa ei saa ottaa. Paracetamolia vain.

    VastaaPoista