lauantai 21. toukokuuta 2011

kaunis päivä -- a beautiful day

tänään oli kiva touhukas päivä. ensin menimme korkeasaareen tapaamaan ystäviämme.

today was a nice busy day. first we went to the zoo to meet our friends.


aloitimme kierroksemme poikkeuksellisesti näistä taloista joissa on pikkuapinoita, kilpikonnia, kääpiökaimaani jne. oli hassu tunne olla siellä rauhallisesti ja väljästi, aivan ensimmäisinä.

we started the tour from the houses where the small monkeys, turtles and the dwarf kaiman is. it was a strange feeling to be there peacefully, having all the space just for us. we were the first ones in there this morning.


tässä ihmettelimme sitä miten iso merikotka on.

here we were looking how big the sea eagle is.



vasemmalta lukien: S, ystävä (7 kk vanhasta asti! ja aina synkkaa vaan), D ja ystävän isompi pikkuveli. kiva kun saivat leikkiä leikkipuistossa tovin jos toisenkin.

from the left: S, a friend (since they were 7 months old!), D and the bigger little brother of the friend. it was nice that they were able to play together.



saaresta matkasimme seuraaviin juhliin. oli kiva jutella eskarivanhempien kanssa puutarhassa ja sisällä. syödä erimaalaisia herkkuja. minä vein juhlaan perinteisen suomalaisen kermaviilitäytteisen piirakan, jossa oli mansikoita.

from the island we travelled to the next party. it was nice to chat with D's and S's classmates parents in the garden and inside. to have some foods from different countries.



mies tästä juuri lähti seuraaviin juhliin. pukeutuneena yhdeksi ramonesilaiseksi :D. hulvaton näky tämä punk rock star. voi olla että poliisit pysäyttävät hänet jo lähinurkilla.

my husband just left to the next party. wearing his ramones costume :D. a punk rock star. the policemen will probably stop him already in the nearest corner.

2 kommenttia:

  1. hih hii! täällä hihittelen viimeiselle kuvalle. on teillä ja varsinkin m:lla ollu touhukas päivä kun musta tuntuu että mä olen väsynyt tästä yhdestäkin retkestä vaikka päivä olikin tosi mukava. kiitos seurasta ja lahjasta!!!

    VastaaPoista
  2. M sanoi eilen että täytyy kaivaa nahkatakki esiin hänen pukuaan/asuaan varten. Ymmärsin että puhuu puvusta siis puvuntakista, kravaatista jne. kun oli ystävän läksiäiset British Embassyllä. Sit yhtäkkiä veti päälleen tuon asun :D. Hauska idea muuten läksiäisiin itkun sijaan ottaa hieman kevennetty teema. Rock stareja taisi kaikki olla. M ei ole mikään läksiäisten ystävä (kukapa olisi...). Ei ole kiva hyvästellä tätäkään kollegaystävää joka on ollut mukana menossa jo ainakin 10 vuotta.

    VastaaPoista