tiistai 24. toukokuuta 2011

tiistain iloja -- joys of tuesday

kaunista postia oman katon alla blogin tuulalta. raaskiiko tuota lainkaan avata? voitin hunaja-mantelisaippuan. aah ja ooh.

beautiful mail from oman katon alla blog's tuula. can i bear to open it? i won some honey-almond soap. oohs and aahs.


tänään luukusta kolahti myös viltti W:lle. mieheni perheen perhetutut lähettivät sen ameriikoista asti. ovat jokaiselle lapsellemme tehneet oman viltin, joita on paljon käytetty. kussakin on omanlainen miellyttävä flanellikangas mutta samanlaiset reunapistot. kiitos paljon!

ja sitten vielä meidän lapsien x 4 synttärionnittelut grandmalle täällä.


today we got also this mail, a blanket for W. my husband's family's friends posted it all the way from america. they've made a blanket for each of our children. the blankets have been in much use. each has it's own unique looking flannel fabric but the same type of edge. thank you so much!

and then our childrens x 4 birthday wishes to grandma are here.

2 kommenttia:

  1. voih.ne korutkin siellä!onnea arpaonnesta,sähän olet nyt useammasta voittanut!mukavan tuntuinen tuo blogi-luin sen heti läpi.

    VastaaPoista
  2. tykkään myös tuosta blogista. ei ole kovin kauaa siitä kun sinne eksyin.

    ei tutuilleni tiedoksi että D ei oikeasti ole yhtäkkinen pakkoliikkeilijä :) kuten videosta voisi luulla. tahallaan on vähän outolainen siinä ekassa kuvauskohdassa, jossa myös puhuu hassusti tai siis ei omalla tavallaan.

    VastaaPoista