torstai 19. toukokuuta 2011

päiväkirjan sivuja -- journal pages

olen raskauden jälkeen nauttinut kaikista "listeriaruuista". juuri nappasin nämä kuvat, puoli 10 maissa ja valoa riittää! söin iltapalaksi briejuustoa ja ruishapankorppuja. yllätyin miten hyvä yhdistelmä. tutkin samalla S:n ja D:n eskarivuoden päiväkirjoja. laitan tähän muutaman kuvan, jotka hymyilyttivät ja yritän kuvailla miksi. ensin S:n.

i've been enjoying all the "listeria foods" after the pregnancy. i just took these pictures, around 9:30 p.m. so much light! i had some brie cheese and rye hapankorppus. i was surprised how well they go together. at the same time i went through S's and D's journals from the last year, since august. i will post couple of pictures that made me smile. first S's.


tilanne oli juuri tällainen! palomiesten tulipalonsammutusesitys. söpöä minityriaa.
the situation was exactly like this! a fire show. cute miniature drawing.



olen iloinen kun hän tykkää niin pyöräillä että ihan uutisiin pääsee. ja tuo liskon näkeminen teki häneen myös niin kovan vaikutuksen että se oli päiväkirjaan merkattava. lisko on mainion näköinen. vain se isossa metsässä. tietysti!

i'm happy that he likes riding the bike so much that it goes to the news. also seeing the lizard made such a big effect on him that he needed to write about it. the lizard looks funny. only it in the huge forest. of course!



tärkeää on isi, mutta ilmeisesti etenkin lentokone ja sen näyttäminen kavereille.
daddy is important but also the airplane and showing it to the friends.



joulu oli tehnyt vaikutuksen. suloista jotenkin. "linnassa on joulu".
christmas had an impact. cute. "it's christmas in the castle".



hän siinä itse leijailee onnellisena.
he is there by himself floating happily.



tämäkin oli juuri tällainen tilanne :). kävelimme parkkipaikalle villa elfvikissä ja varmaankin hoputimme lapsia eteenpäin. pientä riitaa ja itkua. ja sitten kuin seinään pysähdys. koko perhe. edessämme, aivan vieressä kauriita kuin jossakin maalauksessa.

also this was like this :). we were walking to the parking area at villa elfvik and probably were hurrying the children to move forward. some cries and fights. then a sudden stop and wonder. the whole family. in the front of us, really close were some deer like in a painting.



hänen mielikuvituksensa on erittäin omaperäinen ja pohjaton. tässä huvitti tuo "kissa haluaa syödä kirjan mutta ei tiedä mikä se on".

his imagination is very unique and endless. the best sentence: "the cat wants to eat the book but doesn't know what it is".



sitten D:n päiväkirjasta muutama kuva. tietenkin se ystävän nintendo pääsi kansioon!
then from D's journal. of course his friend's nintendo is found in his diary!



tässä hän ja murtunut varvas. lastenklinikalla isin kanssa. parasta oli kone, josta sai ostaa pillimehun!

here he is with his broken toe. at the hospital with daddy. the best part for D was the machine from which he was able to buy a juice box!




muistan kun oli oikeasti nähnyt isin kanssa puun, jossa oli ovi. en muista missä. uskoikohan ope :)? olen iloinen kun polkupyöräretket jäivät mieleen.

i remember when he and daddy saw a tree with a door. cannot remember where. did the teacher believe :)? i'm happy that D remembers our bike trips.



"näin limusiinin". siitä sain kuulla, sen muistan oikein hyvin!
"i saw a limousine". i heard about this, i remember it very well!



kun vauva syntyi, D ja S saivat omat potkulaudat. ihana kuva onnellisesta potkuttelijasta.
when the baby was born D and S got scooters. a lovely picture of a happy kicker.



D:n omakuva. hauskasti niin hän!
D's self portrait. in a funny way so much like him!



suuri kokemus kun lintu lensi luokkahuoneeseen. molemmat, sekä D että S olivat myös ikuistaneet sen hetken kun mr. house, lemmikkietanamme vieraili eskarissa kaikkien ihmeteltävänä.

a big experience when a bird flew in the classroom. both D and S had also mr. house our pet snail in their journals. when he visited their class.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea! Ja ihania mielenkiintoisia piirustuksia!

    Kiitos Heini kun aina jaksat kirjoittaa, on aina yhtä kivaa lukea sun blogia!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Pamela että seuraat ja on kiva lukea. Välillä sitä miettii että onko iloa muille.

    VastaaPoista