torstai 26. toukokuuta 2011

torstain iloja -- joys of thursday

parvekepuutarha on tekemättä, nokkoset keräämättä, mutta elämä on ihan hyvää ilmankin. olen tyytyväinen itseeni että olen osannut vauvan myötä elää yksinkertaisesti. aiemmin on pystynyt ja olen nauttinut, mutta kun on neljä lasta, pienin vielä niin pieni hoidettava, on hyvä miettiä mikä on tarpeen mikä ei.

the garden is not in our balcony, the nettles are not picked, but life is still ok. i'm pleased with myself that i've been able to live in a simple way after getting the baby. before i've been able to do a lot and i've enjoyed it but now, having four children, the smallest still so small, it's good to think what is necessary and what is not.


tänään on hankittu synttärilahjoja ja tehty kortteja. ulkoiltu pitkän kaavan mukaan. löydetty jätelavalta hieno koripallo. kylläpäs meitä nyt onnistaa.

today we have bought some birthday presents and made some cards. have been outside for hours and hours. have found a beautiful basketball from a dumpster. we've been lucky haven't we.




E:n kortti kerho-opettajalle. kertoi minulle minkä värisiä kukkia leikataan. sitten liimasi ne ja piirsi niihin vähän. oranssia pitää olla. se on E:n lempiväri.

E's card for his club teacher. he told me which colored flowers he wants. then he glued them and drew on them. there has to be orange. it's E's favorite color.










4 kommenttia:

  1. voi tuota hymynaamaa,on niin muuttunut itsensä näköiseksi! oranssi on hyvä väri- lämmin.niin ja on kyllä hienoa että olet osannut ottaa rauhallisemmin, parvekkeelle saa kasveja valmiinakin ;)

    VastaaPoista
  2. Yksi valmis kasvi siellä on kaatuneena ja kuolleena kun en ole muistanut kastella :D että se niistä valmiista!!!

    Katsotaan milloin postailen tänne perjantain ilot :) Ne mielessä muttakun kuvat on ottamatta! Tai sit ne jää väliin kun jo seuraavaa asiaa pukkaa :)

    VastaaPoista
  3. E:llä on LOISTAVA lempiväri!

    Suloisia kuvia pikkuisesta!

    VastaaPoista
  4. Oranssista tykkään minäkin. Tai no, tykkään niin monista väreistä, varmaan kaikista! Vauvan ilmeet vaihtuvat sekunnissa toiseksi. Tykkään ottaa tuollaisia kuvasarjoja. Aikuisen jöröjukan ilme pysyisi samassa ajassa samanlaisena :)

    VastaaPoista