sunnuntai 8. toukokuuta 2011

peili -- mirror

on aika katsoa itseä peilistä... millainen äiti minä olen? millaiset eväät annan lapselleni? eilen vauva sai lahjan, jossa luki "onnea william elämääsi". kauniisti sanottu. mietin tänään että minä jos kuka olen avainasemassa ajatellen sitä millainen elämä williamille tulee. mietin myös sitä aikaa kun saimme kaksoset ja minusta tuli äiti. voi mikä ero tähän päivään. siitä se alkoi.

it's time to look at myself in a mirror... what kind of mother am i? what kind of things do i supply to my child? yesterday the baby got a gift that said "luck to your life william". beautifully said. today i was thinking that i am (with others) in a key role in what kind of life william will have. i was also thinking about the time when we got the twins and i became a mother. oh what a difference compared to this day. that was the start.


tällä kertaa järjestin itse itselleni juhlat :). M voi jo paremmin, mutta ei hänestä ole vielä puuhaajaksi. olen syntynyt äitienpäivänä, joten aihetta juhlaan on tuplasti (tosin huomenna oikea synttäripäivä). moni järjestää (tai jättää järjestämättä) itse äitienpäivänsä. en sääli tai voivottele, hyvin pärjääviä ja onnellisia ovat monet. mutta on myös niitä jotka kaipaisivat muistamista ja kiitosta. heitä ajattelin.

this time i organized the party for myself by myself :). M is doing better but cannot do very much stuff. i was born on mother's day so there is a double reason to party (tomorrow is the right date). many organizes (or doesn't organize anything) their mother's day by themselves. i don't pity or mourn them, many are doing well and happy. but there are also those who long for and should get some thanks and remembering. i was thinking about them.


E:n kerhossa tekemä äitienpäivälahja.
the mother's day gift E made at his club.


eilen D tuli suihkukopin taakse ja huuteli minulle: "äiti mikä on sun lempiväri? mistä eläimestä tykkäät?" ja miksiköhän... :)

yesterday D came and asked from me: "mommy what is your favorite color? which animal do you like?" i wonder why... :)



S taas jutteli isin kanssa ja sanoi että haluaa kirjoittaa korttiin englanniksi. M sanoi siihen: "äiti tulee surulliseksi jos kirjoitat englanniksi kun teidän välinen kieli on suomi". S piti päänsä. minua hymyilytti ja olin onnellinen että jotakin oli tulossa.

and S talked with daddy and said that he wants to write the card in english. M said: "mommy will become sad if you'll write in english because the language between you and her is finnish". S didn't change his mind. it made me smile and i was happy that something was coming.



E:n kortti.
E's card.



vauva kasvaa ja vahvistuu! rakastan noita pullukkareisiä.

the baby is growing and getting strong! i love those chubby thighs.



3 kommenttia:

  1. minusta sinä olet yksi hienoimmista äideistä joita tunnen! onnea vielä tänään syntymäpäivänäsi!

    VastaaPoista
  2. hyvää äitienpäivää ja syntymäpäivää vielä täälläkin heini! ja samaa mieltä oon kuin edellä! toivottavasti m paranee pian.

    VastaaPoista
  3. Mira: Kiitos :)
    sarafiina: Ja sulle kans kiitos :) M alkaa olla tolpillaan. Väsy tosin mutta kuuluu kuulemma taudin kuvaan.

    VastaaPoista