maanantai 25. heinäkuuta 2011

kuulumisia -- greetings

paljon kivoja ja hienoja asioita on tapahtunut tässä viikonlopun aikana ja tänään olen iloinen kun sain siivottua! aamulla havaitsin lasten sängyissä niin paljon hiekkaa että nyt alkoi tuntua viimeiseltä ajankohdalta tehdä asialle jotakin. kun kone lähti käyntiin niin siinä samalla tuli pestyä matot, imuroitua koko huusholli, pyyhittyä pölyt ja mopattua lattiat, mitä en yleensä ehdi tekemään. huomiseksi jäi kasoja katsastettavaksi ja muutama muu projekti on täällä vielä kesken (mieheni sanoo että minulla on aina joku projekti kesken...). printtasin juuri valokuvia E:sta kehyksiin kun hänestä ei ole kovin montaa kuvaa esillä kotonamme. tein myös pienen valokuvakirjasen vauvalle.

lauantaiaamuna olin luksusaamupalalla kahden ystäväni kanssa. ihanaa! niin ja vauva (tänään 4 kk) oli mukana. jäimme sen jälkeen hietsun kirpparille. löysin vanhan kehyksen ja kolme vanhaa aku ankan taskukirjaa joista yksi oli sudenpentujen käsikirja nro 2. kyllä tämä vanhemmuus on helppoa kun isoimmat saattavat parikin tuntia viettää taskukirjojensa parissa! mikä hiljaisuus!


moko marketissa on kivoja seinämaalauksia ja kaikkea mukavaa hypisteltävää. en tällä kertaa ostanut mitään.



mieheni osti tänään itselleen alesta kauan kaivatun polkupyörän. tuli niin iloiseksi siitä että minullekin tuli hyvä mieli. ihailimme "cruiseria" koko perheen voimin. kumpa sitä vaan ei kukaan keksisi varastaa. omani on niin vanha että ei kenellekään onneksi kelpaa.

2 kommenttia:

  1. voi, näitä kuulumisia olenkin odottanut, varsinkin lauantailta ;) harmittaa kun en päässyt mukaan. onneksi aamu oli onnistunut! olet ollut niin ahkera siellä, piti tänään itseasiassa soitella mutta jäi kun tuli jotain ja unohdin...no,olisin keskeyttänyt puuhasi.olin itse tänään tunnin metsässä hakemassa piirakkamustikoita ;)

    VastaaPoista
  2. Syksymmällä tosiaankin uusi retki tehtävä. Oi oi mustikkapiirakkaa emme ole vielä tehneetkään. Mokossa oli hyvää, kermaviilityypppinen. Sun marjat meni ihan tuoreeltaan lasten ja aikuisten suihin.

    VastaaPoista