perjantai 29. heinäkuuta 2011

jalkojen parhaaksi -- for the best of the feet

:D. taitaa siirtyä suoraan uniinkin taskukirjojen tarinat!



E onnellisena ajelee lasten liikennekaupungin polkuautolla. (auroran sairaalan vieressä, auki vielä tämän viikonlopun. seuraavan kerran koulujen syyslomaviikolla).



S.



hänkin oli menossa mukana <3. ja hän <3 <3.






tänään sain perinpohjaisen selvityksen känsän ja syylän eroista, känsäni poistettiin, sain jalat pehmeiksi ja sen päälle ihanan jalkahieronnan. niin ja tuon vihertävän, kuulemma supermuodikkaan lakan varpaisiini. sain myös tietoutta minun jalalleni sopivista kengistä. apteekista tilasin isovarpaan ja etuvarpaan väliin pehmeän S-kokoa olevan varpaidenerottajan jota voi pitää kenkien sisällä. jalkani eivät tarvitse jatkuvaa "raspausta" mutta voisihan tällä miellyttävällä jalkahoitajalla jatkossakin käydä. harvakseltaan, kerran vuodessa tai parissa. jos kaipaat hyvää jalkahoitajaa etkä sellaista ole löytänyt niin tule kyläilemään meille päin :).

kesäkenkävalikoimani on ollut erittäin huono tänä kesänä. olen kuluttanut loppuun muutamat lempparit. kengät hankin yleensä aina alennusmyynnistä. tänään tein pikapyrähdyksen keskustan kenkäliikkeisiin: vagabond, bianca, k-kenkä, jonkun liikkeen ikkunakurkkailua, andiamo, nilson, zio ja aleksi 13. tuossa viimeisessä oli ehdottomasti laajin valikoima erilaisia kenkiä vaikkakaan sieltä mukaani ei lopulta mitään tarttunut. el naturalistan kengät löysin 26 euroa alennettuna ja camperin kengät puoleen hintaan. ainakin nämä molemmat parit vaikuttavat hyviltä jaloilleni.

5 kommenttia:

  1. vau mitkä supermuodikkaat varpaat!

    VastaaPoista
  2. Tuonne liikennekaupunkiin pitäisi kyllä mennä, jossain välissä kun vain ehtisi. Hyvät kengät on kyllä ihan ehdottomat. Ihanat nuo camperit.

    VastaaPoista
  3. niin ja äskeisen viestin kirjoitti johanna ;)

    VastaaPoista
  4. Mulla on kumpiakin El naturalistoja ja Campereita. Kummatkin ovat olleet tosi hyviä, mutta Camperit on mun ehdottomat suosikit. Nuo sun Camperisi on ihanat!

    VastaaPoista
  5. Mira: Nyt vaan pitäisi ne saada esille ;). Sellaiset avonaiset kengät jäi ostamatta kun ei löytynyt sopivia.

    Johanna: Oli mainio paikka ja siellä ei ollut kaahailumeininki vaan lapsikin voi oppia samalla tarkkailemaan ympärilleen liikenteessä, odottamaan vihreää valoa jne. Hyvä että teillä ainakin tietsikka jo toimii :)

    Anna: Ilmankos sun villasukka mahtui hyvin minun malliseen jalkaan ;)

    VastaaPoista