perjantai 15. heinäkuuta 2011

piristävä pyrähdys kaupungin laitamilla

tänään perheemme neljä miestä halusivat mennä menojaan, olivat suunnitelleet omia juttujaan joten minä tein vähän kotihommia ja sitten läksin vauvan kanssa hoitamaan muutaman asian keskustaan päin. matkalla takaisin bussipysäkille eksyin tietysti muuallekin!

ison roban uffista löysin itselleni mekon. pehmeää ohutta kangasta, niin kiva päällä että maksoin siitä 12,5 euroa vaikka käytetty onkin.


näitä olen jo aiemminkin halajannut ja nyt ne ostin. seinätarroja, joita voi siirrellä. (lastenhuone.fi espoossa myy näitä). ajattelin että D, S ja E saavat laittaa oman makunsa mukaan muutamia sänkyjensä viereen seinälle. paketin tähdissä on sinisen ja vihreän sävyjä.



lintukoriste on ihan vain pieni muistaminen eräälle ihmiselle. nappasin sen mukaani koska se kuvaa niin hyvin ajatusta jonka aion korttiin kirjoittaa.



ostin 8 kappaleen sarjan kovia tukevia pahvisia laatikoita/rasioita. kuvassa pienimmät. isoimmat neljä löysivät heti käyttötarkoituksensa. niiden värit olivat vihreä valkoisilla palloilla, valkoinen vaaleanpunaisilla palloilla, musta valkoisilla palloilla ja musta erivärisin palloin. (tätäkin sarjaa myy lastenhuone.fi).


illalla innostuin lasten kanssa siivoamaan lastenhuonetta. vihdoinkin S:n ja D:n huoneen työpöytä on raivattu ja pystyimme taas pitkästä aikaa maalaamaan. sadepäivänä on kiva järjestellä paikkoja. ainakin katsella työn tulosta. myös keittiöön oli työsarkaa kertynyt. kesällä kun koti ei todellakaan ole tiptop.

ainiin, meinaa ihan unohtua että isolla roballa ostin lounaaksi perinteisestä poikkeavan falafelpitan sellaisesta paikasta kuin pitapita. oli ihana lämmin herkku tihkusateisena päivänä. paikassa hääräsi kaksi miestä. toinen köriläs heltyi ihan vauvaakin ihailemaan. suurin osa asiakkaista taisivat olla tuttuja mistä päättelin että vakioasiakkaita tuolla paikalla riittänee.

isolla roballa ohitin frozen yogurtia mainostavan kahvilan. en pysähtynyt tutkimaan mitä valikoimassa olisi ollut. tykkäsin niin noista frozen yogurt paikoista viime kalifornian matkallamme. hienoa jos ovat rantautumassa suomeenkin (paitsi taitavat olla aika kalliita. mutta kyllä melkein 3 e maksava jätskipallokin on aikamoisen kallis). parhaita oli ne missä sai itse maistella eri makuja ja täyttää annoksensa.

kotimatkalla poikkesin myös design forumiin. siellä taas kerran ihailin erästä suomalaista kalustetta jonka vielä joskus hamassa tulevaisuudessa aion saada ;). ja näitä riipuksia (vaikka itse osaan pitää vain rannekoruja, rintakoruja ja korvakoruja). jos katsot linkin taakse niin mikä eläinhahmoista olisi sinun suosikkisi?

6 kommenttia:

  1. hei juuri tänään luin nyt-liitteestä tuosta perheestä joka on eka frozen yogurt -myyjä ja sulle pitikin sitä mainostaa, mutta hyvä että olet sen löytänyt! ihana päivä sulla.minäkin alitajunnassa varmaan odotan niin sinne pääsyä että viime yönä näin unta että olin mokossa jo klo 8 odottamassa milloin tarjoilu alkaa :D vähän nauratti...hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Harmi kun ei Hesari tule meille, siinä olisi kuulemma ollut tänään myös pieni juttu Suokin lautan täpärästä tilanteesta. Olimme just silloin kyydissä kun se meinasi törmätä johonkin isoon alukseen! Se oli kyllä niin outo sattumus! Nauran täällä minäkin sun unelle :D Mahtavaa.

    VastaaPoista
  3. Mä olen kovasti odotellut, että saisin pitää tuollaisen päivän, tosin ihan yksin. Mennä kaupungille ja kävellä, katsella ja ehkä ostaakin jotain, jos hyvää tulee vastaan.

    VastaaPoista
  4. Anna ymmärrän. Vaikka vauva oli mukana musta tuntui kuin olisin ollut yksin koska nukkui melkein koko reissun ajan.

    VastaaPoista
  5. Hyvä ruokapaikka toi pitapita ;) Mullakin on lastenhuoneen seinällä täältä http://designskins.fi/ tilattu sisustustarra Nalle Puh kuvalla :)

    VastaaPoista
  6. Joo kovasti tyytyväinen olin minäkin tuohon ruokapaikkaan ja varsinkin kun tykkään humuksesta, falafelistä, oliiveista ja luonnonjugurtista. Leipäkään ei ollut sitkeää. Meidän tarrat on vieläkin paketissa! Ollaan vaan ulkoiltu viime päivät.

    VastaaPoista