perjantai 1. heinäkuuta 2011

muistoja menneeltä viikolta -- memories from the past week

istua alas ja ihmetellä. pysähtyä ja olla vaan. katsella luontoa. kuulla vastauksia auringonlaskussa. sitä me kaikki tarvitsemme!

sit down and wonder. stop and just be there. look at the nature. hear answers in the sunset. that is what we all need!




























retki mökille ja maalle on takana. se piti sisällään rakkaiden ihmisten kanssa touhuamista. reissu oli todella onnistunut. lapsemme saivat olla yksitellen yökylässä niin mummin ja ukin kuin serkkujenkin luona. mökin rauhassa monesti mietin ja huomasin, ja kotimatkallakin, kuinka paljon tuollainen yksinkertainen mökkeily-yhdessäolo voi lähentää perhettä.

the trip to the cottage and to the countryside is over. it included doing stuff with the dear people. the holiday went really well. our children were able to take turns for sleep overs with mummi & ukki and with their cousins. in the peace of the cottage i many times noticed an thought, and also when driving back home, how much this type of simple being together at the cottage time can make the family feel closer again.

3 kommenttia:

  1. hyvä kuulla että oli onnistunut reissu ja lomailua se on ollutkin kuvia katsellessa. se on noille pienille niin tärkeetä että pääsee yksin mummolaan yökylään. varsinkin kun mummola ei ole lähellä! ja onko se pikku w isomummon sylissä?

    VastaaPoista
  2. Näyttää täydelliseltä juhannusviikolta. Juuri sellaista yhdessä olemista, joka on parasta. Ihmettelen, kuinka isolta tuo teidän pieninkin näyttää. Ei enää sellaiselta vastasyntyneeltä vaan vauvalta.

    VastaaPoista
  3. Mira, Joo siinä yhdessä kuvassa on minun mummo. Ei se jolta perin tavaroita. Tämä mummoni on samoja ikiä kyllä mutta asuu vielä kotona. Näkee tosin hyvin vähän enää, vain pikkuisen toisen silmän silmäkulmalla. Toinen mummoni on tuossa yhdessä valokuvassa isoisäni kanssa (isoisä muistuttaa aika paljon tuossa meidän D:a ja myös jonkun verran S:a). Hänet tapasimme myös ja ikuistimme sen hetken kun piti W:a sylissä.

    Anna: On hassua tosiaan miten paljon eroa on vastasyntyneellä ja kolme kk vanhalla vauvalla vaikka ajassa ero on niin pieni!

    VastaaPoista