keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

suokissa -- in suomenlinna

tänään iltapäivämme kului D, S ja vauvan kanssa ihanassa kuvauksellisessa suomenlinnassa. ystäväni järjesti isoille poitsuille eli D:lle, S:lle ja heidän ystävälleen kierroksen joka oli kuin oikea näytelmä ja johon lapset saivat sopivan paljon osallistua. noita lasten kierroksia (maksullisia) on nyt kesällä tietääkseni ainakin kolmena päivänä viikossa.

today our afternoon was spent in the lovely scenic suomenlinna (sea fortress from 1700). a friend of mine organized a tour/an adventure for the big boys; for D, S and their friend. the tour was like a real play to which children could participate. those tours (chargeable) run during the summer time at least in three days per week.









katsokaa nyt heitä <3
look at them <3

3 kommenttia:

  1. katsotaan heitä ja teitäkin äitylit siellä. alkaa olla jo ikävä teitä.syksyllä pidetään kyllä mammatapaaminen, kunhan tuon miehen työt rauhottuu. voi tuota w:a kun on ihan muuttunut erinäköiseksi! taas mä sanon sen!

    VastaaPoista
  2. Voi että, me oltiin eilen aamuna Suokissa myös! Ja näin tuon ryhmän yhdessä luolassa, lähdettiin pois jaloista. Taas mentiin ihan vierestä ristiin! Ja huomenna taas takaisin Ranskaan. Ihanaa loppukesää, meillä se menee muuttopuuhissa ja -tunnelmissa.

    VastaaPoista
  3. Mira ehdottomasti! Laitahan meille emailia ja ehdota päivää kun tiedät milloin sopisi.

    Saara me oltiin vasta klo 15 alkavalla kierroksella mutta lähellä varmasti on liikuttu ennen sitä. Hyvää matkaa ja muuttoa! Kivaa sit seurata teidän eloa uudessa kodissa ja maassa.

    VastaaPoista