maanantai 1. elokuuta 2011

lempeä päivä -- a gentle day

tänään meillä oli ystävysten jälleennäkemisiä: yksi on paluumuuttanut takaisin kulmille shangaista, toinen on piipahtamassa entisillä kotikulmillaan ja kolmas on juuri töihin lomalta palannut kotikulmalainen. välillä D oli isin kanssa jalkapallotreeneissä. muut lapset katsoivat pikku kakkosta ja leikkivät. söimme herkkuja, mustikoita ja karviaismarjoja. miellyttävä, melko ex temporesti kyhätty ilta. juttuahan riittäisi aina vaan, vaan aina aika on kortilla.







hyvää yötä lapset! seinällä, tauluissa ja kalusteissa kevyesti laineilevaa valoa täällä ihailen. näin paljon sälekaihtimet pimentävät eli eivät juuri lainkaan! onneksi siitä huolimatta lapsukaiset ovat nukahtaneet melko nopeasti. ovat 8 maissa valmiita koska heräävät aamulla jo 7 mennessä.







aamupäivällä leikimme omalla pihalla kun M, D ja S läksivät ostamaan isoimmille isompia polkupyöriä. omalla pihalla oli kiva törmäillä muutamiin naapureihin, tehdä hiekasta jätskiä ja E halusi kastella kukkia kastelukannulla. sain luettua pari sivua lehteä. sitten ajattelin että miksi en leikkisi E:n kanssa. nyt kun vielä voin. nyt kun olemme kahden. se oli hyvä päätös.

2 kommenttia: