perjantai 19. elokuuta 2011

saksofoni on saapunut -- the saxophone has arrived

S hengitys- ja puhallusharjoittelemassa. myös soittimen kokoamista ja putsaamista hän tänään harjoitteli. vaikuttaa maailman onnellisimmalta avatessaan "aarrearkkunsa". hän tuli niin iloiseksi kun sanoin hänelle että nyt sulla on ihan oma soitin (vuokrasoitin) ja kukaan muu perheessä ei sitä osaa soittaa. ei tarvitse kilpailla kenenkään kanssa. sinä voit opettaa meitä muita".


E halusi tietysti myös soittaa saksofonia. hänelle hieman vaikeaa taitaa se puhaltaminen olla joten sai puhaltaa isin vetopasuunaan. D lainasi E:n kitaraa. viritimme sen. ensi viikolla on hänen ensimmäinen kitaratuntinsa. katsotaan kuinka paljon innostuvat uusista harrastuksistaan. heitä ei ole yhtään painostettu. molemmat halusivat myös yhden urheiluharrastuksen. aiomme kokeilla miltä tämä ratkaisu tuntuu.



8 kommenttia:

  1. ovat niin innostuneen näköisiä! mahtavaa, soittimet nyt valittu. ei sitten rumpuja kuitenkaan ;)

    VastaaPoista
  2. Joo rummut on kans molemmilla listalla mutta näitä nyt ainakin ensin koitamme. Varsinkin D:lla olisi taitoja kai siihenkin suuntaan. Mus.ope on kertonut että toistaa ilman mitään probleemaa kaikki rytmit. Mutta missä niitä rumpuja voisi soittaa...? Kerrostaloasukin ongelma. Naapuri antoi vinkin että fonia voisi töräytellä vaatekaappiin päin, kaapin ovi avoinna :) Itse aikoinaan teki niin puhallusharjoitukset.

    VastaaPoista
  3. mahtavaa! ollapa nuori jälleen ja oppia soittamaan jotain soitinta. tälleen aikuisena se on toisenlaista.

    VastaaPoista
  4. saxsofoni <3 ihania soitteluhetkiä S:lle!
    (tää ässäkin on soittanut saxsofonia)
    Se on hyvä että teidän pojat ei valinnut ainakaan vielä niitä rumpuja kun Pietu haluis soittaa niitä. Saavat sitten joskus hyvän bändin aikaseksi, eikä kaikki oo rumpaleita. :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä että saadaan bändiin rumpali :) Soitteletkohan vieläkin välillä? Oi niin tykkään kans saksofonin äänestä. Itse soitin pianoa aikoinaan aika paljonkin, useita vuosia, nykyään en juuri lainkaan. Pitäis hankkia piano niin tulis soiteltua ehkä enemmän. Kirjoitetaanko foni noin suomeksi oikeasti kuin kirjoitit? (aukko sisvistyksessä?)

    VastaaPoista
  6. en soittele kun ei oo soitinta. :(
    enkä minä tiedä miten se oikeesti kirjotetaan. En mä tiedä koskaan, mun kielioppi ja kirjottaminen on aina ollu ihan retuperällä.
    Pianokin olis kyllä kiva.

    VastaaPoista
  7. Suvi, vähän liian kalliita ovat nuo soittimet :( Niinkuin pianokin. Ei viitsi ihan huvikseen ostaa ellei varmasti soittele. Äläs nyt, sun kirjottaminen on just hyvä. Jos olisit sanonut että noin se kuuluu kirjottaa ni olisin uskonut :D

    VastaaPoista