perjantai 26. elokuuta 2011

rannoilla -- at the beaches







rakas ystäväni vieraili tänään meillä. olimme koko päivän rannalla ja rantametsikössä. veden äänet, luonnonläheisyys, keskustelut ja hyvät päätökset olivat kuin palsamia kaikkiin mahdollisiin haavoihimme. löysimme kivikautisen jalanjäljen :). eikö näytäkin ihan jalkapohjalle? tällaisia lämpimiä kesäisiä päiviä toivon lisää syksyymme. illalla olimme koko perheen voimin toisella rannalla, jossa kokoontui ekaluokkalaisten perheitä. niin kaunis ilta oi että.

a dear friend of mine visited us today. we spent the whole day by a beach and in the coast forest. the noises of the water, being near the nature, our discussions and good decisions were like balm to all the possible wounds we have. we found a stone age foot print :). doesn't it look like a sole? this type of warm summery days i wish more for our fall. in the evening our whole family was in another beach where some first grader's families were gathered together. oh what a beautiful evening it was today.

6 kommenttia:

  1. Hei kiva blogi sinulla, löysin tänne Miran blogin kautta. Moni juttu näytti tutulta, meillä taitaa olla sama kotikaupunki?, puhallinsoittimet ja ekaluokan aloitus... Soittaako miehesi pasuunaa?

    VastaaPoista
  2. Kiva kun eksyit :). Sama kaupunki näköjään on ja teilläkin näköjään siellä pikku koululainen. On tämä niin uutta meillekin kun on läksyjä ja harrastuksia! Opetatteko itse lapsillenne pianon ja trumpetin soittoa? Kuorolaulu on hieno harrastus lapselle varmasti jos tykästyy sitten vielä muskarin jälkeen. Meillä isoimmat eli kaksoset soittavat musiikkiopistossa, mieheni soittaa pasuunaa joo ja minä haaveilen pianon saamisesta (juuri kuvastoa selailin nykymahdollisuuksista) kun sitä soitin joskus aikoinaan. E soittelee huuliharppua ja vauva marakassia eli bändi on koossa!

    VastaaPoista
  3. Niin ne läksyt, ei ole vielä oikein löytynyt rutiinia pyhittää päivittäin niille aikaa jne..

    Joo, mieheni on tuubisti ja esikoinen on saanut trumpetin joululahjaksi jo toissa jouluna, homma vaan ei ole oikein edistynyt mutta ehkä nyt vihkon avulla, ovat pitäneet "tunnin" silloin ja tällöin... Minä olen valmistunut myös muusikoksi, soitan fagottia mutta viime aikoina en juurikaan. Pystyn opettaa pianon alkeita nuorimmille ja katsoa kiinnostuvatko ollenkaan.

    VastaaPoista
  4. rva Reipas: Vau, te olette oikein ammattilaisia. Meillä harrastelupohjalla musisoinnit, joten tuntuu että ei oikein opettajaksi ole itsestä. Mahtavaa kun teillä tuollaisia yhteisiä hetkiä. Joo, koululäksyjen kanssa on se huono puoli kun haluaisin että koululta tultaessa olisi leikkiä ainakin hetki mutta näköjään jos niin tehdään ei meinaa enää myöhemmin löytyä järkevää aikaa ja jaksamista läksyille. Nyt joutuu mamakin orginisoitumaan :)

    VastaaPoista
  5. hyvät on ollu eväät taas siellä ;) tuo jalan jälki ois ihana omassa pihassa!

    VastaaPoista
  6. Mira: Jos löydän kivoja kiviä ens kerralla ni jemmaan sulle!

    VastaaPoista