keskiviikko 3. elokuuta 2011

hän kääntyy! -- he turns around!

6 kommenttia:

  1. Vau,sanon minäkin.Aika menee niin hurjaa vauhtia ,niinkun sanoin eilen kohta on rinkka selässä.Ei nyt ihan vielä sentään mutta niin nopeasti lapset kasvaa.Terkut BG

    VastaaPoista
  2. sitähän se oli kun maanantaina niin yritti. hyvä! taisi olla poika itsekkin ihmeissään ja innoissaan :)

    VastaaPoista
  3. Ablodeja kääntymiselle! Ne ovat jotenkin isoja hetkiä. Useamman vauvan jälkeen sitä miettii, miksi toiset niin kovasti kiirehtivät, odottavat että vauva kasvaisi äkkiä, pärjäisi ilman vanhempia. Niin äkkiä ne kasvavat kumminkin ettei siinä meinaa itse mukana pysyä.

    VastaaPoista
  4. Heli: Kyllä! Tulin niin iloiseksi. Joka lapsen kohdalla aina yhtä mielenkiintoista ja ilahduttavaa seurata heidän kehitystään.

    BG: Näitä ajatuksia on aina mielenkiintoista kuulla kokeneemmilta. Kun ajattelen meidän viimeisintä 10 vuotta, kuinka nopsaan se meni ja sitä että M jää eläkkeelle joskus reilun 20 vuoden kuluttua (jos elonpäiviä on) niin hups, siellä olemme ihan kohta.

    Mira: Kyllä. Sätki koko ruumiillaan, teki tökkimiskeinuliikettä. Niin innoissaan oli.

    Minna: Hassua miten sitä riemuitseekin niin paljon tuollaisesta vaikka lapsi olisi ihan yhtä hyvä ja rakas ilman mitään kääntymistemppujakin. Kai sitä sitten iloitsi kun hänkin oli itse niin iloinen. Joo, mulla on ollut ihan samoja ajatuksia ja myös siihen liittyen kun joskus kuulee että joku ei enää uudelleen halua palata "alkuun", saada vauvaa (jos sen saisi). Itse olen kokenut tämänkin vauvan kaikkena muuna kuin alkuna, taantumisena, vapauden riistona tai muuna vastaavana jos sitä katselee laajemmasta näkökulmasta. Uskon että myös koko muu perhe. Mutta kaikilla erilaiset tilanteet, ymmärrän sen.

    Annakaisa: Siellä toinen pieni suloisuus, samaan aikaan syntynyt <3

    VastaaPoista