keskiviikko 24. elokuuta 2011

lopulta mukava päivä -- after all a nice day

tänään oli W:n vuoro olla innoissaan soittimestaan. siitähän lähtee ääntä! ja sitä voi pureskella! auttaa pullottaviin alahampaisiin. olimme kai aika söpö näky tänään bussissa. tajusin vasta lähempänä kotoa miksi ihmisten teki mieli hymyillä meille harvinaisen paljon. ainiin minullahan on kitara selässä ja pikkuisella bändin jäsenellä marakassi kädessä.

today it was W's turn to be enthusiastic about his instrument. it makes noises! and you can bite it! it helps for the bulging lower teeth. i assume we were a cute sight today on the bus. it was almost home when i realized why people felt like smiling to us (more than normally). i remembered that i have the guitar on my back and that the little band member has a maracca in his hand.



toiset kerrostalonpihat ovat parempi fiiliksisiä kuin toiset. tänään piipahdimme ja leikimme kauniissa kerrostalomiljöössä.

some apartment building yards have a better feeling than the others. today we dropped by and played in a beautiful apartment building milieu.








illalla tuli hyvä mieli kun sain selvittää D:lle ja S:lle (koulutehtävän takia) mitä heidän nimensä tarkoittavat ja miksi valitsimme ne. sekä ensimmäisen että toisen nimen. jokainen lapsistamme on niin ainutlaatuinen ja rakas. toivon että tämä välittyi heillekin taas.

in the evening it felt very nice to tell D and S (because of their homework) what their names mean and why we chose them. both the first and the second names. each of our children are so unique and dear. i hope i was able to pass that to them again.

2 kommenttia:

  1. hehei, taidankin tunnistaa pihan ja kaverin ;) terkkuja paljon heille!!! voin kuvitella hymyt bussissa, olette olleet huippu näky! tuo pikku w on niin suloinen ja ihana puku päällä.

    VastaaPoista
  2. Joo :). Paitsi tossa on joku kuva viereisestäkin talosta. Sillä kadulla onkin paljon kivoja taloja. Vaikka ei se kiva talo aina takaa kivaa pihatunnelmaa . Suloisuus tänään 5 kk.

    VastaaPoista