keskiviikko 31. elokuuta 2011

hetkiä -- moments







suunnittelen valaisinta keittiöön. naapuri kävi villin syreenin miran luona ja toi sieltä vanhan lampun. ruskean kuvun alla on valkoinen iso pallukka. kaunokainen, istuu meille paremmin kuin miran kotiin. ihastelin vauvan syyskamppeiden syksyisiä värejä. opettelimme pähkinät ja mantelin. E halusi kuunnella kaikki peikkolaulut jotka meiltä löytyy. sitten leivottiin teeleipiä. nami. ja mietin nyt että päärynöitä menisin keräämään, jos olisivat sattuneet olemaan meidän kulmilla.

a neighbor was visiting villi syreeni blog's mira and brought an old lamp here. i'm planning on putting it in our kitchen. there is a big white "ball" under the brown shade. fits better to our home than to mira's house. i admired the autumny colours of the baby's fall clothes. we learnt the nuts and the almond. E wanted to hear all the troll songs that can be found in us. then we baked some tea bread. yummy. and now i'm thinking that i would go and pick some pears if they would have happened to be near us. (satokartta.net shows all the public fruit trees, berry bushes etc. that are found in helsinki and are in free use).


4 kommenttia:

  1. Hieno lamppu. Minäkin näin tuon satokartan lehdessä mutta nyt on koko ajan sellainen lauma mukuloita mukana että ei jaksa edes suunnitella lähtevänsä mihinkään kauas. Kaisaniemen puistossa on iso omenapuu, en tiedä onko omppuja mutta kukkia oli keväällä valtavasti. Matkustatteko te Kaliforniassa lasten kanssa, tai oletteko vielä käyneet siellä Lontoossa? Onko miehesi ammatiltaan pasunisti?

    VastaaPoista
  2. heh heh... naureskelen täällä tota tekstiäsi "istuu meille paremmin kuin miran kotiin..." juu, ainakin paremmin kuin meidän varastoon ;) w on niin suloinen!

    VastaaPoista
  3. rva Reipas: Se on hyvä että tunnistat rajasi, mikä järkevintä ja parasta kaikille osapuolille! Hoitolapsia sinulla ilmeisesti? Joo, perheen takia käymme Kaliforniassa n. joka toinen vuosi. Joulun aikaan olis luvassa seuraava reissu! Lontoossa kävimme kolmen ekan lapsen kanssa puolitoista vuotta sitten hiihtoloman aikaan. Mieskin harrastelija pasuunansa kanssa. 10 vuotta sitten soitti bändissä, sen jälkeen joissain jameissa ollut, viimeaikoina kotona vain soitellut.

    Mira: :) Tarkoitin että meidän moderni-vanha sekoitukseen se sopii, teidän kokonaisuuteen sopii paree vähän vanhempi design. Suloisuudelle taitaa tulla nuha taas :(

    VastaaPoista
  4. Joo, kaksi siskoni lasta hoidossa vielä tämän syksyn.

    VastaaPoista