perjantai 23. syyskuuta 2011

jee viikonloppu -- nice it's weekend






hyvää viikonloppua teille jokaiselle! täällä luvassa ei ole mitään suurta, yritän olla läsnä lapsille, ollaan kotosalla, tavataan pikaisesti mummia ja ukkia ja muutamat synttärit on luvassa.

otimme tänään varaslähdön viikonloppuun. ei kerhoiltu vaan käytiin postissa hakemassa E:n uusi talvipuku (olen kovasti tyytyväinen, travalle.fi, reilu 80 euroa on parempi kun 160 euroa, tykkään kovasti, kokoruskea), kaupassa ja kirjastossa. sitten meillä piipahti vieraita sillä aikaa kun D ja S kyläilivät luokkakaverin luona.

5 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua :) Meilläkin yhdet synttärikemut huomenna, muuten lököilyä ja ehkä vois käydä kirppiksellä. Kiva talvihaalari - mä ostin juuri meille käytetyn haalarin, tummanruskean myös.

    VastaaPoista
  2. Ihanan rentoa viikonlopputunnelmaa, kauniita kuvia. Meilläkin mukava kotiviikonloppu tulossa kun Samulilla kerrankin vapaata...

    VastaaPoista
  3. Moi pitkästä aikaa ja lämpimät terkut kaikille Haagista! Mun piti ihan katsoa pitkään tuota ylimmäistä kuvaa, kun mietin, että kuka pojista siinä oikein on. Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. :) nyt on jo sunnuntai mutta viikonloppua sekin, hyvältä näyttää ja hyvällä jatkukoon!mistä tilasit puvun? hyvän värinen.halit sinne!

    VastaaPoista
  5. Cat's Meow: Hienoa kun käytetyn löysit. Halusin tälle syksylle hyväpintaisen vettäpitävän helpottamaan pikku herran pukemisrumbaa. Kyllästyin viime keväänä kun kurikset oli usein laitettava kun vanha haalari "vuoti". Ja kun se pukeminen on tällä hetkellä niin "mieluisaa".

    rva Reipas: Katselinkin just teidän viikonloppukuulumiset. Vaikutti rennolle ja kivalle syysviikonlopulle.

    Heippa Saara! Kiitos terkuista! Näin ne vaan kasvaa nopeasti ja kuvissa vaikea tunnistaakin nämä samannenäiset ihmiset. Teillä kans O jo niin iso, ihmettelin viimeksi sun blogissa.

    Mira: Puku on siis tilattu www.travalle.fi stä. Mulla on kaapissa odottamassa samanvärinen untuvatoppis. Kohtahan sen jo voiskin vetää päälle. Pipo olis pitänyt olla jo mulla päässä, toinen korva tuli just kipeäksi. Oon niin herkkä tuulelle ja sitähän täällä riittää.

    VastaaPoista