tiistai 20. syyskuuta 2011

onnea on omena -- apple time













kun E oli kerhossa teimme pikkuystäväiseni kanssa kahta eriväristä omenasosetta. ihanaa kun sain omenoita kahdelta ystävältä. nyt meidänkin keittiössä tuoksuu syksy. parhaat jätimme syömäomenoiksi ja eilen tein ison omenapiirakan.

kaikenlaista pikkupuuhaa on täällä listalla. esimerkiksi pari vuotta odotellut passiasia, joka on nyt ihan pakko hoitaa kuntoon, jotta varmuudella pääsisin jouluksi kaliforniaan. unohtivat vuonna 2007 ottaa passistani pois erään vihreän lappusen eli yhdysvalloissa epäillään että saatoin asua siellä vuodet 2007-2009. nyt yritän todistella. turhauttavaa pikku puuhaa. olen myös asioinut kaihdinliikkeessä varmistaakseni ruuvattavien asioiden listan henkiinjäämisen :).

3 kommenttia:

  1. Ihanan kotoisalta näyttää ja kuulostaa, voin haistaa omenat!

    VastaaPoista
  2. ihanat hilloajat siellä ;) täytyy minunkin tehdä tuota tuoksua taas keittiöön ku se on niin syystuoksua!viikonloppuna tein kaksi omenapiirakkaa mutta ne eivät kauaa kerenneet tuoksua saati ottaa kuvia ennen ku olivat menneet parempiin suihin...

    VastaaPoista
  3. rva Reipas: Kiva kuulla että haistoit :), nimittäin ihan ajattelin tuota et laitanpa nyt paljon kuvia koko prosessista jotta hajut ja maut ulottuisi katsojalle asti. Toivottavasti ilahduttaa varsinkin sellaisia jotka ei itse tänä vuonna pystyneet tuoksua kotiinsa saamaan.

    Mira: Pikku hilloaja oli hauska hillouskaveri. Istua jäpitti lähelläni ja katseli tarkkaan. Välillä ääntelee :). Meillä se "parempi suu" taitaa olla omani!

    VastaaPoista