sunnuntai 11. syyskuuta 2011

virtaa -- energy



tulin vain kertomaan kuinka ihana ja rauhallinen eilinen päivä oli. aamu ulkosalla oli kaunis. se jatkui aamupalan merkeissä moko marketissa. sitten piipahdimme mukavassa loftiksessa. sieltä hietsun kirpparille. kaupungilla pyörimme lähinnä muutamassa vaateliikkeessä. mukaani tarttui paksuja sukkiksia, trikoomekko ja joku musta kaapu.

juttuahan riitti, hyvä ettei vuoroja pitänyt alkaa jakaa jossakin vaiheessa :D. nyt on elämä päivitetty ja unelmat lyöty lukkoon! kiitos riina kun illalla vielä saimme tulla luoksesi. olet kyllä ihan super houstaaja. R oli valmistellut kauniit ja hemmottelevaiset raamit illallemme. tomaattivuohenjuustokeitto, humus, oliivit, artisokat, pähkinät, namut, tarte tatain & vaniljajäätelö, leivät ja marinoidut valkosipulinkynnet olivat niin makoisia! olen onnekas kun elämäntaipaleellani saan kokea tuttua ja turvallista ystävyyttä.

silloin tällöin on hyvä viettää tällaisia päiviä. meidän hääpäivä lähestyy kovaa vauhtia. lokakuun 23. päivä. jotakin mukavaa yllätystä haluaisin suunnitella sille viikonlopulle. vauva toki kulkisi mukanamme. "ei tunnu missään". ainiin, vauvan suuhun ilmaantui aamulla kaksi alahampaantynkää. iloista!

6 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa viikonloppusi, minullakin oli vanha ystävä kylässä ja mekin kävimme Hietsun kirppiksellä! Tosin vasta sunnuntaiaamuna, te taisitte olla lauantaina?

    VastaaPoista
  2. onnekkaita olemme ystäväni! ja hampaathan ne siellä sitten olivatkin jotka "härnäsi" pikkusta ;) kiitos ja halaus!

    VastaaPoista
  3. rva Reipas: Joo, olimme lauantaina siellä. Käynkin kohta blogissasi katsomassa kuulumiset...

    Mira: Onnentyttöjä. Joo hampaat on tainneet häiritä parina viime päivänä unille asettumisessa, mutta aika kivasti kuitenkin on menny.

    VastaaPoista
  4. Ihana oli lauantai ja uutta virtaa saatiin. Kivalta kuulosti myös teidän ilta.
    t. johanna

    VastaaPoista
  5. johanna: niimpä. ihmettelin kun seuraavana aamulla olin niin virkeä :)

    VastaaPoista
  6. Ihanata oli! Ja nyt taas jo perjantai... Aika lentää. Halaus.

    Riina

    VastaaPoista