keskiviikko 14. syyskuuta 2011

kasvu ja kynttilät -- growth and candles

kynttiläkausi on aloitettu ja vauvan nopeaa kasvamista nykyisenlaiseksi vauvaksi ihmetelty. sain aikaiseksi käydä vintillä hakemassa vauvalle syöttötuolin. aika pian sitä tarvitsemme. etsin ja löysin anopilta saamani ruokamyllyn jolla saa kätevästi soseeksi pienen määrän perunaa ja muita vihanneksia.


nostimme vauvan tuoliin. olipa hän innoissan! yllättävän jäntevä tapaus.




löysin kaapista keltaisia kynttilöitä. paksuimman keltaisen ostin. nuo valkoiset kynttilänjalat ovat minusta kauniit. isäni on ne joskus nuorena tehnyt. äitini meinasi heittää ne roskikseen.


S.



D ja pikkuveli E.



tämän vanhan kassin löysin kaapista. aika kiva vanha kassi.

koripallokerhomatkalla poimimme myrskyn maahan viskaamia tammenoksia. kauniita! vihreitä vielä.

nyt jään pienelle blogikierrokselle akaiteeni kanssa. (acai berry, uusi tuttavuus).

6 kommenttia:

  1. Voi että, me taas aika vasta heivasimme kaiken nähneen syöttötuolimme roskalavalle. Ei vauvoja täällä, nyyh.

    VastaaPoista
  2. hyvä,pojalle purtavaa! nyt kun on hampaitakin ;) suloinen...

    VastaaPoista
  3. rva Reipas: Otan osaa ;) Meillä noita tuoleja on vintillä vielä vino pino ;).

    Mira: Poika saa ekat maistiaiset koko perheen läsnäollessa ensi viikon sunnuntaina :) Näin olen suunnitellut! Laittanut muistutuksen kalenteriin!!!

    Heli: Musta kans vauvajalat on niin södejä. Olen muuten unohtanut täällä mainita että viime sunnuntaina, samana päivänä kun hampaanalut ilmestyivät, alkoi vauva maassa mahallaan ollessaan potkutella jaloilla eteenpäin. Hän ryömii ja on iloinen. Tätä kaikkea on kyllä niin hauska seurata.

    VastaaPoista
  4. Kaunis kiitos akaiteestä, jota E sai sinulta! Hän oli niin iloinen tiistaina kotiin tullessaan. Kylläpä oletkin mukava, kun häntä noin muistit!

    VastaaPoista
  5. ommu: Se oli kiva ilta ja E on niin kiva. Harmi kun pian emme häntä näe niin paljon kuin ennen kun hän täyttää 18. E uskalsi ottaa uutuusteen laatikostani maisteltavaksi. Nuoret taitavat usein ottaa tutun ja turvallisen, mikä on minusta söpöä :).

    VastaaPoista