perjantai 15. kesäkuuta 2012

kesäbaanalla -- summer road

mieheni ja E (4,5-vuotias) ovat ensi yön pihlajasaaressa. pitäkäähän peukkuja että selviävät hengissä :). yöllä taitaa olla vain +12 astetta lämmintä. heh, laitoin E:lle toppatakin varmuudeksi mukaan. voi noita poikia, olivat molemmat niin innoissaan retkestään. sain tuossa vähän ennen klo 21 viestin: "it is so nice here. sitting in sun with city view & E plays in the tent. we are the only campers but some boat people are eating etc. we'll try sleeping soon."



me muut lähdimme perjantai-ilta ajelulle uudelle upealle baanalle, joka on vasta avattu pyörätie (ja kävelytie) ruoholahden ja musiikkitalon välissä. laskuri kertoi että eilen sen oli ajanut yli 4000 ihmistä ja tänään meidän siellä ajellessa 3000 raja oli lähellä. vietimme aikaa ystäviemme kanssa. mm. jätskit ostimme oopperatalon lähellä olevasta jäätelökioskista. nurtseilla oli tänään paljon porukka. kaunis perjantai-ilta. 







mielessäni pyörii nyt kaikenlaista mitä tänä kesänä olisi kiva tehdä. puhdin lista on erilainen, mahtava :-D. onko sinulla kivoja vinkkejä tai omia suosikkejasi? sellaisia mitä voi tehdä missä vain tai helsingin alueella tai jossakin päin suomea.

2 kommenttia:

  1. Mulla on pää tyhjä, ei muita suunnitelmia kuin selvitä kirppikselle myymään ja käydä Tallinnassa. Ja Samulin kanssa kahdestaan jossakin:) Mutta jos pojilta kysytään niin tänä kesänä pitäisi päästä kokeilemaan onkimista! (mistä ne tuon keksivät en ole ikinä onkinut) ja saada uida ja pyöräillä paljon enemmän kuin äiti on jaksanut tähän saakka. Pitääpä käydä Baanallakin.

    VastaaPoista
  2. Tallinna on ihana. Olen miettinyt olisiko millainen operaatio käydä koko perheen voimin Pärnussa...? Voi teidän pikku onkijat <3

    VastaaPoista