lauantai 9. kesäkuuta 2012

kivoja paikkoja -- nice places

päivälehden museo on yksi niistä paikoista, joiden mahtavuutta, olemassaoloa ja ilmaisuutta ihmettelen. (kiitos ilmeisesti ainakin aatos erkon). suosittelen sadepäivänä tai jos helsingin keskustassa vieraillessa tarvitsee lapsille "leikkipuistoa". tällä kertaa aiheena ovat joidenkin lasten kirjojen kuvittajat ja kuvitukset, joista on tehty kiva maailma lapsille. on liukumäkeä, magneettikirjaimia ja muuta pientä mukavaa, mutta parhaita kyllä olivat ehdottomasti huone jonka seiniin sai piirtää, jihuu, ja discovessa, jonka katossa pyörii diskovalo ja musa soi. siellä pikku W:kin viihtyi tanssimassa. suloisuus. harkitsen nyt vakavasti diskovessaa tai diskokylppäriä kotiin. olisi ihan mahtava energianpurkuhuone.


(en lukenut miksi tämä oli siellä jossakin seinällä, mutta tykkään kovasti ja etenkin vesa-matti loirin laulamana).








illemmalla E ja minä olimme synttäreillä. juhlat olivat niin mukavat, harmi vaan kun ne minun osaltani jäivät hieman kesken kun oli muuta menoa. mutta se meno oli tärkeä ja hyvä. sitä yhäkin täällä vaalin mielessäni. 


huomasin muuten eilen mukavia juttuja, joissa voisi loman aikana piipahtaa. käydä katsomassa kampin hiljaista kappelia, piipahtaa paviljongissa ja sen sellaista.


kiitos minna tunnustuksestasi!!!

2 kommenttia:

  1. täytyy tosiaan piipahtaa tuolla päivälehden museossa. nocturne on myös minun suosikkini, minulla on se veskun laulamana vinyylinä :). täytyykin taas pitkästä aikaa kuunnella. t. johanna

    VastaaPoista
  2. Oi, vinyylinä vieläpä. Hauskaa kuulla että sunkin suosikki!

    VastaaPoista