lauantai 30. kesäkuuta 2012

villa elfvik -- villa elfvik nature path and nature house



vietimme lauantaipäivää espoossa villa elfvikin luontopolulla ja luontotalolla. meidän pojat aina vaan tykkäävät tästä paikasta. kaikki on yksinkertaista mutta kiinnostavaa heille. ensin he leikkivät pihan puisilla karhu ja mäyräveistoksilla, sitten kirmaavat luontopolulle ja sen matkan varrella oleviin juttuihin kuten lintutorniin. välillä syömme eväät. sitten käymme talon sisällä kuuntelemassa eri lintujen ääniä ja yläkerrassa kokeilemassa eri asuja. tänään he myös innostuivat piirtämään ja katselemaan juttuja mikroskoopeilla. ainiin ja tietysti kahvilasta he saivat jätskit. mukava päivä taas takana grandpan ja grandman kanssa.







 E mäyränä, D palokärkenä ja S rottana.




6 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen paikka tuokin! Meillä synttärijuhlat takana, väsynyt olo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. listasin yksi ilta kaikkia kivoja paikkoja... liian paljon kivoja paikkoja, mutta nyt vaan mennään päivä kerrallaan just sinne minne sillä hetkellä tuntuis kivalta mennä. tai vaan olla kotipuolessa. onnea synttärisankarille!

      Poista
  2. mä alan olla vähän kade teidän retkistä ;) alkaa tuntuu ettei tääl tapahdu mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, tarttisit nyt jotain säpinää... :) Ei me normaalisti ihan näin paljon retkeiltäis, mutta nyt on melkeimpä joka toinen päivä menty johonkin kivaan paikkaan.

      Poista
  3. Tämä sun blogi on niin ihana! Mahtavia kesäkuvia Suomesta, sekä arjen kauneudesta. Keep up the good work.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku. Kivaa että kuvat ilahduttavat ulkosuomalaistakin :). Tykkään kuvata ja kuviahan tämä blogini pääasiassa on. Muistoja, kauniita hetkiä, arjen estetiikkaa.

      Poista