tiistai 5. kesäkuuta 2012

raikasta ja reipasta -- fresh and energetic











oma ihanuutensa on näissä kylmän kalskeissa kesäpäivissä kun saa rannan läheisyydessä hengittää raikasta merituulta ja nauttia levollisista vihreistä näkymistä (jos on tarpeeksi vaatetta yllä) ja näin iltaisin nautiskella kupposen lämmintä rooibosteetä. meidän loma on alkanut lasten urheilullisten ilakointien parissa: stadikan uimakoulua, puistojumppailua (johon voi mennä kun lystää), puistoruokailua ja jalkapalloilua. eilen S halusi vielä koristreeneihinsäkin! E on innoissaan puistojumpastaan ja ekoista fudiskokeiluistaan. on nää pojat niin ihania. taukopaikkojen keppeineen ja kukkineen. vessajuttuineenkin. mukavaa kun niin lapsilla kuin aikuisillakin on tuttuja ympärillään niin päivät sujuvat hymy huulilla.

5 kommenttia:

  1. aivan samaan tyyliin on alkanut meidän loma:) Paitsi että Samuli häipyi melkein viikoksi ja haipakkaa on ollut meillä muilla, tuskin olen ehtinyt konetta availla. Uskomattoman reippaita ovat lapset, aamulla ensimmäiseksi painuttiin Kaisaniemeen Johanneksen treeneihin (myös erittäin innoissaan) ja illalla viimeiseksi samassa paikassa Rikun treeneissä, jaksoivat vielä kävellä kotiin vaikka välissä sata asiaa ja iltatoimet kuin tanssi ilman mitään kiukutteluja. Rantaan täytyy tulla tutustumaan kun näistä ekoista viikoista on selvitty:) Vinkkaa muuten jos puistossa on tulossa muita kirppispäiviä kuin huominen (vai mikä se oli, ei kuitenkaan sopinut meille). Haluaisin tulla vaatteiden ja korttien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. puiston sienällä oli taas ilmoitus tulevista kirppiksistä, en vaan muista juuri nyt tarkkoja päiviä, voin katsoa. ja ensi perjantaina liikennetapahtuma, jossa mm. nallekopla ;) t. johanna

      Poista
  2. Lasten ehdoilla ja mukavaa on ollut tällainen ulkoilu ja urheilupainotteinen lomanalku. Paitsi W:n flunssa/hengitys probleemat ei ole olleet kivoja, mutta siinä meni lähinnä eilinen päivä, nyt parempi tilanne. Ilmottelen jos huomaan tulevista kirppiksistä. Ja viestittele vaan jos ehditte rantsuun kesän aikana.

    VastaaPoista
  3. Ihanan valoisaa, iloista ja vihreää. Blogissani on tunnustus sinulle, juuri tällaisten juttujen vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna kiitos, nautin aina myös blogivierailuista sinun "maallasi". Siellä on hyvä käydä. Ja ihailen käsitöitäsi.

      Poista