keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

keskellä metsää -- in the middle of the forest



mieheni löysi netin kautta mukavan retkikohteen oittaan ja nuuksion liepeiltä. saimme välillä olla hiljaisuudessa, omassa rauhassa mieheni vanhempien kanssa kun takana on monta hulinapäivää vilkkaammissa paikoissa. leikkipuisto linnunlaulussa ja hiljaisuudessa ei ollut hullumpi idea. söimme mukavan kahvilan keittolounaan ja kävelimme metsäreiteillä. pelasimme jalkapalloa pyöreän muotoisessa (taisi olla lappsetin) "häkissä", jossa oli maalit. pirttimäki cafeeseen ja pirttimäen ulkoilualueelle täytynee palata talvella. vaikka hiihtämään ja nuotiokatoskin pihapiirin perukoilla oli sekä takkatuparakennus jos haluaa sisällä lämmitellä ja syödä tai paistaa eväitä.







2 kommenttia:

  1. mukavia retkiä siellä tehty. minäkin haluaisin vähän pois kotoa vähäksi aikaa. olisin kyllä loman tarpeessa... ei onnistu ei.

    VastaaPoista
  2. Minä taas huomaan kaipaavani yksinoloa kun on nyt ollut paljon ihmisiä ympärillä, mutta onneksi illat ovat hiljaisia (lapsilla samat nukkumaanmenoaikataulut kuin talvellakin). Tänään tuolla retkikohteessa kävelin jonkin aikaa metsässä muiden jäljessä nukkuvaa W:a kärrytellen. Se oli ihanaa!

    VastaaPoista