tiistai 4. lokakuuta 2011

hyviä sadepisaroita -- good rain drops

vielä löytyi yksi laatikollinen perintötavaroita. muistoja muistoja...


piipahdin vauvan kanssa kylässä tänään. katsokaa miten ihana kokonaisuus erään pojan sängyn päädyssä on. tuo valaisin, keltainen palaset-hyllykkö --kirppislöytö!-- ja mahtavia robotteja, legoja ym. tässä välissä tulee mieleen lista asioista helin kommentti: miksen mä koskaan löydä jätelavoilta mitään kivaa? :)


ja hänen pikkuveli huhuilee tässä sängyssä yöhuhuilujaan noiden pöllöjen kanssa. kaunis vanha sänky ja tuo pyyhe seinällä on ihana. no niin, ei enempää kuvia sieltä ettei tutuille tule paineita siitä että aina kuljen kamera kädessä, kuvaan heidän kotejaan ja paljastan julkisuuteen kaiken. mutta jotakin pientä on kiva laittaa, sellaista mikä saattaa muitakin, toisilleen tuntemattomiakin kiinnostaa nähdä. tai siis minua kiinnostaisi :).


kuljin tänään ristiin rastiin.






sitten E ja W olivat kanssani pikku prinsessan synttäreillä tässä lähellä. kiitos kivoista juhlista (jos tänne eksytte)!


niin se vaan on että nyt on lokakuu! kalenterin sivu on käännetty. moni sanoo että syyskuu oli kaunis. minusta se tuntui aika sateiselta. silti muistan kyllä monta kaunista aurinkoista päivää. vaikeaa on uskoa että kun vietimme hääjuhlaamme vuonna 2003 lokakuun 25. päivä, helsinki oli saanut valkoisen ensilumihunnun ylleen. että eikun huomenna talvikenkäostoksille. = mieheni käy hulluilla päivillä.

5 kommenttia:

  1. ihania vateja löytyi vielä mummon laatikosta! kauniita kuvia ja on okolla hieno hylly! j mahtava kirppislöytö ja siellä ne pöllötkin huhuilee ;) kyllä minusta lokakuu tai kuun vaihde on ollut näinä päivinä tosi kaunis nyt kyllä sade inhottaa.muistan kun keväällä iloitsin sateesta, nyt se vähän tympii. voi hullut päivät nehän ne siellä huomenna alkaa ;) hyvä jos saatte edulliset kengät!

    VastaaPoista
  2. ihanat värit tossa siltakuvassa jotenkin.

    mulla olis toinenkin kysymys (sen lisäksi että miksen koskaan löydä roskalavoilta mitään kivaa mutta muut löytää) - miksi joissain perheissä tommoset asetelmalliset avohyllyt on mahdollisia? meillä kaikki sellaiset yritykset on näyttäneet siltä kuin pyörremyrsky olis käynyt tekemässä tuhojaan, kun lapset on muuttaneet asetelmat oman makunsa mukaisiksi. :)

    VastaaPoista
  3. Saa kuvailla Heini, kiva kun pääsimme blogiisi.
    Ja järjestys hyllyssä pysyy ja muuttuu sen mukaan, miten poikanen sitä itse järjestelee. Mitä nyt pikkuveli välillä käy sekoittamassa oman mielensä mukaiseksi ;)
    t. Johanna

    VastaaPoista
  4. Kävin katsomassa näitä kuvia jo eilen mutta en jaksanut kirjoitta mitään, nyt palasin vielä katsomaan, kivoja kuvia kivoista paikoista. Minulla on joskus sama olo, että viitsinkö laittaa kuvia toisten yksityisasioista ja mikä niissä on sellaista joka voisi inspiroida muitakin.. Tasapainottelua..

    VastaaPoista
  5. Mira: Mahtavaa saimme kengät kaikille 3:lle isoimmalle. Nyt ei niitä tarvitse enää metsästää (tiedoksi vaan muille, Mira tietääkin jo tässä kyljessä aikoinaan tilannetta seuranneena että on yllättävän hankalaa löytää kaksi paria samaa kokoa kaupoista). Ei ne niin hirmu halvat olleet mutta meillä hyvin on toimineet läpi talven.

    Heli: Pyörremyrskyjä on meilläkin kyllä ilmassa monesti mutta kyllä joskus ihan piristäviäkin asetelmia, jollaisia en olisi itse keksinyt. Mielellään kyllä itse sisustavan sormeni huoneeseen laittaisin esim. ikkunalaudalle, mutta ei se pysy sellaisena ei.

    Johanna: Okolla on hyvä maku siis! Pikkuveljet on pahiksia, se on täälläkin huomattu. Ja niin, kivaa kuulla että kuvaus ja blogiin laitto oli positiivinen kokemus.

    rva Reipas: Mulla usein sama hommeli että jos aikaa olisi ja olisin tarpeeksi hereillä :D kommentoisin heti. Toisinaan palaan, toisinaan en. Niin, tämä bloggailu on sellaista just että mietin joskus että en ole sellainen ihminen että kovin helposti osaan ajatella mitä muut tykkää katsella vaikka sitä mietinkin välillä. Aika usein sitä sit kuitenkin vaan laittaa niitä omia kohokohtia, valokuvia tms. mikä päällimmäisenä mielessä. Onhan tämä blogi ehkä kuitenkin tärkein juuri itselle kun samalla tulee prosessoitua asioita. Ja sitten yksityisasioista kun mainitsit niin siitä tuli mieleeni että jotenkin sitä ei halua että tämä muuttaa ihmissuhteitani mälsäksi vaikka niin että joku ei viitsi enää kutsua minua kotiinsa jos se on sotkussa tai jos oma naama näyttää haamulta tai sen takia että kohta muut tietävät mitä hän teki tänään. Pitää tosiaan tasapainotella, kuulostella.

    VastaaPoista