perjantai 21. lokakuuta 2011

ilo on palannut! -- the joy has returned!












ihanaa, hän leikkii taas! kiitos kaikille terveisistä ja postista, S ilahtui niin paljon. jokaisen lapsen soisi joskus saavan erityishuomiota. minäkin olen hänelle lauleskellut, rapsutellut häntä pitkään ja hartaasti, kuunnellut, jutellut, lukenut. tänään S sai valita minkä piirakan haluaa. söimme hernekeittoa, yhtä hänen lempikeitoistaan.

hääpäiväyllätystä miehelleni täytyy siirtää kuukaudella eteenpäin. onneksi kuitenkin uusi mahdollisuus tulossa. sunnuntaina meillä on 8-vuotishääpäivä.



wonderful, he plays again! thank you all for the greetings and mail, S became so happy when he heard and read them. every child should sometimes get such special attention. i also sang to him, cuddled with him for hours, listened, talked, read. today S got to choose which pie he wanted to have. and we had pea soup, one of his favorite soups.

my wedding anniversary surprise needed to move back. luckily though a new possibility is coming. on sunday we will have our 8th wedding anniversary.

5 kommenttia:

  1. ihanaa! ja toivottavasti yllätys säilyy ;)

    VastaaPoista
  2. Pikku sairastajat on niin reppanoita, hyvä että siellä voidaan jo paremmin. Potilaita pitää ehdottomasti helliä paljon ja syöttää herkkuja heti kun maistuu:) Onnea jhääpäivän johdosta -joskus tuntuu että hääpäivät ne vasta juhlan arvoisia onkin, naimisiin on helppo mennä mutta yhdessä pysyminen vaatii joskus enemmän, ainakin siltä vaikuttaa tilastojen valossa...

    VastaaPoista
  3. Hyvä että helpottaa! Minäkin vähän liian aikaisin iloitsin Rikun parantumisesta, kuume on tullut ja mennyt, mutta se on pientä eikä mitään noin vakavaa. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. rva Reipas: Kurjaa kuitenkin. Toivottavasti paranee pian! Voimia teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Ops, mullahan jäi ihan vastaamatta täällä Mira että ajattele mikä ihme on tapahtunut, yllätys on säilynyt!!! Aluks kyllä meinas paljastua minun ja lapsukaisten taholta moneen kertaan :)

    Cat's Meow: Niinmpä, Kuuntelin just radiosta sellaista ohjelmaa jossa kyseltiin mielipiteitä et onko rakkaus tahdon asia. Oli jännä kuulla mitä ihmiset ajatteli. Useimmat ajatteli että on. Minustakin rakkaus on paljon muutakin kuin vain tunne, se on toisen huomioimista kaikessa mahdollisesta, palvelemista. Ja se voi kasvaa. Toisaalta avioliitossa on usein ainakin yksi kivi jota vuodesta toiseen yritetään hioa ja hioa... ja uskon että jossain vaiheessa onnistutaan kun ollaan kärsivällisiä. Se voi vaatia paljon rakkautta, itsensä muuttamista, anteeksiantoa, toisen ihmisen arvon ja keskeneräisyyden muistamista jne. Rakkaus todellakin on tahdon asia ja minusta on viime aikoina ollut hienoa se kun olen entistä enemmän kuunnellut ääntä joka on erinäisissä hetkissä kehottanut (ajatus mieleeni tullut siis) minua tekemään pieniä kauniita asioita miehelleni. Kosketus tms. Joskus aiemmin hörhelsin paikasta toiseen tai en jostain syystä tehnyt niin paljon mitä mieleen tuli. Miehiä pitäis osata pitää kuin kukkaa kämmenellä, oikeasti, antaa tilaa heille kotona omanlaiseen tekemiseen ja elämään, ei aina käskeä ja ohjata! En kestäisi sellaista itsekään varmaan päivääkään.

    VastaaPoista