lauantai 8. lokakuuta 2011

syyslomaterveisiä -- october break greetings









meillä alkoi syysloma. tätä olen odottanut. olen iloinen että lapsemme tykkäävät kirjoista ja luonnosta. tänään D ja S tutkivat luontokirjojaan innokkaasti. suomen ja amerikan karttojen kanssa. teimme luontoretken. vihdoin sain pestyä ja puunattua tuplarattaamme myyntikuuntoon. muistoja taasen. mieskin katsoi rattaita haikeasti :). suuria ajatuksia minulla kun katselen noita pieniä luontokappaleita joita innostuin kuvaamaan. on olemassa joku joka tuntee meidät. välittää meistä enemmän kuin osaamme ymmärtää.

we're now spending our october break from school. this i've been waiting for. i'm happy that our children like books and nature. today S and D read their nature books. with the maps of finland and the usa. we made a nature trip. finally i got to wash and build up our double push chair to be sold. memories again. even my husband looked at the stroller with some sadness in his eyes :). big thoughts i have while i watch those small nature pieces that i became enthusiastic to photograph. there is somebody who knows us. cares for us more than we can comprehend.

6 kommenttia:

  1. Hyvää syyslomaa, ihanaa jos saatte olla ulkona ja yhdessä. Toivottavasti kelit ovat hyvät. Rikun koulussa lomaa on vain torstai ja perjantai.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja rentouttavaa syyslomaa! Meillä vielä tiukka viikko edessä ennen kuin voi huokaista.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Cat's Meow :)

    rva Reipas: Yhdessäoloa, ikkunanpesua ja ulkoilua luvassa. Katsotaan mennäänkö maalle. Huomisellekaan ei mitään lukkoonlyötyä, jee. Hyvää lomaa teille kans :)

    Saara: Terkkuja! Se posti muuten pitäis muistaa viedä postiin! Tulossa siis on!!! Meilläkin oli just tiukka viikko, onneks en tullut kipeeksi. Kohta saat huokaista.

    VastaaPoista
  4. ai teillä on nyt lomaa ja viikon! ajelkaa tänne jos ei ole MITÄÄN muuta tekemistä ;) vai tehdäänkö treffit porvooseen? olen muuten viikon päästä sunnuntaina puolilta päivin muutaman tunnin siellä keskustassa,mut su taitaa olla huono päivä. yritetään soitella tässä joku päivä.

    VastaaPoista
  5. Mira, Soitellaan! Huomenna tiedämme enemmän.

    VastaaPoista