lauantai 1. lokakuuta 2011

käppäiltiin tänään vähän kaupungilla -- today we walked around the city












aamulla varhain pyöräilin ystävän kanssa eräälle kirpparille hetkeksi. löysin kivoja leluja ja kirjoja ja käyttämättömiä kurahousuja. luistimia etsiskelin isoimmille mutta kenelläkään ei ollut tarvitsemaamme kokoa. sitten teimme kaupunkiretken yhdessä perheenä. olipas virkistävä pikku retki. kirppiksen jälkeen yhtäkkiä vain saimme idean lähteä keskustaan ostamaan metronomin S:lle, pari playmobile ukkelia ja sitten mennä museoon, jossa oli kivoja juttuja lapsille. (D:n lempieläin on susi, siksi niin onnellinen tuossa yhdessä kuvassa).

early in the morning i cycled with a friend of mine to a flea market for a moment. i found some toys and books and some unused rain pants. i looked for ice skates for the oldest ones but nobody had the right size this time. then we made a city trip together as a family. a refreshing little trip. after the flea market we just suddenly got an idea to make a trip to buy a metronome for S, some playmobile men and to go to a museum that had nice things for children. (D's favorite animal is a wolf, that's why he is so happy in one of the pictures).

6 kommenttia:

  1. juuri näin uutisissa noi tilkkupeitot. ihania ja varmaan livenä näytti hienolta! e näyttää hurjasti kasvaneen! näytätte kaikki hyvältä!

    VastaaPoista
  2. mun leuka on ollut loksahtaneena eilisillasta asti noiden mummonneliöiden takia. ihan mahtavaa.

    VastaaPoista
  3. Mäkin näin noi isoäidinneliöt uutisissa. olisi ollut kiva nähdä ihan siellä. Ja vielä kivempi olis osata itse tehdä, en ole koskaan kokeillut.

    VastaaPoista
  4. Vau, isoäidin neliöitä! Mä olen ollut viikonloppua Porvoossa, missasin.

    VastaaPoista
  5. Heippa ystäväiset, Oli kyllä onni että osuimme paikalle. Kaukaa ihmettelimme että mitä siellä on, onko portaat maalattu. Ne täkit oli niin NIIN kauniita. Miten voikaan saada niin monenlaisia erilaisia väriyhdistelmiä ja tunnelmia tuolla neliöidealla aikaan. Kun katselin vilttejä siinä portaikolla, kirkko taustalla, olin ihan liikuttunutkin. Kaunis idea ja ajatus, sopi juuri siihen paikkaan, portaille ja kirkon lähelle.... Monenlaisia ajatuksia heräsi kun ajattelin tuollaista ihmisläheistä tilkkutäkkisymboliikkaa siinä portailla ja niiden yhdistämistä isoksi viltiksi. Ja sitä mietin että minusta ainakin usko on myös tekoja, auttamista. Niin varmasti monesta muustakin. Paljon oli hiljaisia tekijöitä löytynytkin! Mahtavaa! Aploodeja heille!

    VastaaPoista
  6. Vau mitä peittoja, olin kysymässä että mitä tuolla kirkon portailla tapahtuu mutta täältähän se elvisi. Kauniita. Jatkavat tuosta varmaan tarvitseville?

    VastaaPoista