torstai 13. lokakuuta 2011

perhe-elämää -- family life















(minä, S, D ja E kävimme katsomassa tämän tänään. tykättiin kovasti.)
(today S, D, E and i went to see this. we liked it a lot.)














paljon mahtuu yhteen päivään! hetket vaihtelevat kaaoksesta ja sotkusta kirkkaisiin ikkunoihin ja rakkaushetkiin. lomamme on ollut kiva vaikka kotiin päätimmekin jäädä. olemme kaikki kaivanneet tällaista, yhdessäoloa.

lots does fit into a one day! the moments vary from chaos and mess to bright windows and love moments. our holiday has been nice even if we decided to stay at home. we all have been missing this, being together.

6 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen lomapäivä, olenkin käynyt täällä aina välillä kurkkimassa onko uusia kuvia. Yhteen päivään mahtuu tosiaan paljon, varsinkin kun on monta tyyppiä sen jakamassa ja tekemässä välillä eri juttuja!

    VastaaPoista
  2. rva Reipas: Joo, huomasin että joku kuva olikin edelliseltä päivältä, mutta jokatapauksessa, paljon on hetkiä päivässä ja tosiaankin kun on monta eri ikäistä perheessä ja kaksi vanhempaa. Yksi tekee sitä ja toinen tätä, välillä kaikki yhdessä. Tänäänkin oli oikein kiva päivä. Nyt vaan tuntuu siltä että menipäs tämä loma nopeasti, liian nopeasti.

    Annakaisa: Kiitos, kiva kun kerroit ja nautit niistä! Välillä muhun iskee kuvausinnostus.

    VastaaPoista
  3. Hei ihana Kiljusen herrasväki siellä. Sydämellistä postia saapui tänään C:lle, oli aivan innoissaan ja kauniisti jakamassa namit veljen kanssa, ihme kyllä. Kovasti paluuposti hällä suunnitelmissa, odottakaa vain!

    VastaaPoista
  4. voi noita ihania veljeksiä! ihana rento viikko teillä siellä ollut vaikka sinä oletkin kovasti tainnut häärätä ja puuhastella! meilläkin ois ikkunat pesemättä ;)

    VastaaPoista
  5. Saara: Hienoa, hiljaisesti suunnittelimmekin että muuminamuista osa kulkeutuisi veljen suuhun. Musta ne postit oli niin söpöt, ei koskaan pitäisi epäillä ja avata kuorta ja varmistaa. Mukavaa syksyä teille sinne!

    Mira: Joo, oli ihan pakko nyt pestä (siis mieheni pesi). Oli vielä julkisivurempan jäljiltä pesemättä. Pari pientä ikkunaa vielä ni sit olis valmista. Nyt kun katsoo kirkkaasta ikkunasta läpi ihmettelee sitä miksei ikkunoita pesisi useamminkin. On se vaan niin hienoa katsoa luontoa kirkkaan ikkunan lävitse.

    VastaaPoista