lauantai 31. heinäkuuta 2010

puuhatyttö -- a job girl






korjasin tänään:
- lompakon
- vyön
- kaksi kassia
- kaksi kirjaa
- peilin
- sukan
- käsinuken
- viitan
- paidan
- magneetteja
- korurasian
- runopalikkatelineen

siivosin tänään:
- lattiat (imurointi ja myös moppaus!)
- lakanat (vaihto)
- pieneksi jääneet lenkkarit x 2 (pesu)
- tyhjensin partsipuutarharuukkuja ja varastoin niitä
- siivouskaapin
- vaatekaapin
- työkalu/askartelukaapin
- sotkuisen työpöydän
- ison kesärepun
- laatikostoja

koko päivä meni ja olen väsynyt. kaikki tarpeellinen ei ole vielä halutulla tavalla, mutta alkuun on päästy. olen helpottunut. lapset olivat välillä ulkona isin kanssa, välillä puuhasimme yhdessä ja he auttoivat. mukava tunnelma. mieskin puuhasi ja siivosi vaatekaappejaan. kasasi pois vaatteita, jotka ovat hänelle liian suuria. harvemmin noin päin! siitäkin olen iloinen.

i fixed today:
- a wallet
- a belt
- two bags
- a mirror
- a sock
- a hand puppet
- a cape
- a shirt
- magnets
- a jewel case
- a poem cube rest

i cleaned today:
- the floors (vacuuming, also mopping!)
- sheets (changing)
- small shoes x 2 (washing)
- emptied some garden pots and store them
- the cleaning cupboard
- a clothing cupboard
- a tool/handicraft cupboard
- the messy working table
- the big summer backpack
- some drawers

it took the whole day to do this and i'm tired. everything is not yet as we wish, but we have started. i'm relieved. sometimes the children were outside with daddy, sometimes we worked together. it was a nice feeling at home. my husband also started to clean his clothing cupboards. he piled up clothes that are too big for him to wear. less often this way! i'm happy for that too.



6 kommenttia:

  1. Hei, olet ollut supervedossa. Onkohan se tämä kesäaika, kun on saanut olla aloillaan ja kerätä voimia ja ajatuksia. Sitten saa kaiken maailman tempauspuuskia ja jaksaa järjestää paikkoja, jotka ovat olleet siivousta vailla jo tooodella kauan... Minäkin täällä kodin järjestyspuuhissa, tänään siivosin kukkaruukkuja, allaskaapin ja koko ajan mielessä uutta. Mies maalasi vessaa, kun olin saanut patisteltua. Ei nämä kyllä sinun listalle vertoja vedä :) Terkuin A-M, kesätunnelmissa

    VastaaPoista
  2. Olet ollut todella ahkera ,mikä lista.Minäkin sain tänään inspiksen pesin keittiön kaksi mattoa.Vasemmalla kädellä onnistui oikein hyvin,nyt kuivuvat partsilla,huomenna lattiat pesuun ja vaatekaapin tarkastus,sain nimittäin eilen lisää vaatteita tuliaisina suoraan Parisista.Selvisin onneksi kissa-hoitajana hyvin.
    Terkut BG

    VastaaPoista
  3. A-M: Ihmettelin itsekin miten ihan noin intaannuin :) Ehkä se oli sekin kun oli yhtäkkiä koko päivä aikaa kun peruuntui yks meno. Ja viileys ja järjestäytymisen tarve iski kesän hurlumhein jälkeen. No, ainakin on kesästä nautittu täysin siemauksin ulkosalla eikä vain putsattu kotia.

    BG: Taisi iskeä moneen naiseen eilen tuo ahkeruus :) Sain muiltakin kommenttia vastaavaa ja Facebookissa huomasin joidenkin laittaneen kotia kuntoon. Pariisista jotain, ooh!

    VastaaPoista
  4. ensimmäinen merkki syksystä! vaikuttavat listat. munkin pitäisi korjata kaikenlaista, mutta en ole tajunnut, että tuollainen yleinen korjauspäivä voisi olla hyvä.

    VastaaPoista
  5. Hieno lista! Tänne ei ole puuhakkuus vielä iskenyt. Listaan vasta mitä pitäisi. Teen sitten joskus. Ehkä.

    VastaaPoista
  6. heli: todellakin, olen syksyllä oikea työmyyrä. en ymmärrä miten etelän helteiden ihmiset ikinä opiskelee mitään tai jaksaa tehdä mitään. mulla on laatikko johon aina isken korjausta vaativan materian. aika ajoin otan sen esiin.

    Minna: Sulla on hyvä tekosyy, tai no ehkä ihan syytäkin ottaa iisisti!

    VastaaPoista