tiistai 16. maaliskuuta 2010

aamupäivä -- in the morning

lähikuva aiemmin mainitsemastani pitsipannasta. a close up to the lace hairband i mentioned earlier.

tänään teimme tällaisen lumimajan ;). löysimme oivan leikkipaikan. jälleen ihana ilma. today we made a snow house ;).what a nice place to play with a friend. once again some very pleasant weather.
mielessä ei vain kevät vaan jo pääsiäinenkin. tulee kuin varkain tänä vuonna. not only spring in my mind but also the coming easter which comes as a thief this year.

4 kommenttia:

  1. Voi miten HIENO maja! - Mitä ihmeen pensaita tai puita majaa edeltäneessä, onko se Suomea ollenkaan? Näyttää ihan aavikkokasvilta, vai saako jostain kotoisesta puskasta tuollaisen kuvan? Tykkään molemmista kuvista kovasti : )

    VastaaPoista
  2. Pidän tuosta pitsipannasta. Kaikki tukkajutut (en yhtään pidä sanasta pääkoriste) ovat kiehtoneet viime aikoina.

    VastaaPoista
  3. Puska on ihan tuossa kivenheiton päässä, koska pienet on ympyrämme vielä kun ei hyvä olis nostella, työntää rattaissa tai vetää pulkkaa. Mietinpä itsekin nyt että oliko tuolla puolen polkua myös vanhoja vahvoja tyrnejä vai vain toisella puolen polkua. En ole ihan varma.

    Minna: Se on yllättävän hyväntuntuinen päässä kans. Venyy pikkasen. Just sopivasti. Minäkin täällä olen just kovasti ihaillu monia hiushommeleita, mutta mun päähän ihan kaikki niistä ei kyllä istuis. Taitaa kyllä muistakin tuntua vähän samalta. Ainakin hattua tai pipoa ostaessa!

    VastaaPoista
  4. Ai tuo on Tyrni. Olenkohan koskaan nähnyt. Miten olenkaan ajatellut, että se on joku harvinaisuus, jota vain mehuna tapaa – mutta siellä se teillä ”kivenheiton päässä”.

    Viettäkää kiva päivä parantavissa pikkuympyröissä tänäänkin : )

    VastaaPoista