perjantai 5. maaliskuuta 2010

lemmikki -- a pet

me ei raaskittu tappaa tätä hellyttävää otusta. sillä on silmät ja kaikki. S keksi hänelle nimen mr. house (suomeksi käännettynä herra talo). lapset ovat innoissaan saadessaan vihdoin jonkun lemmikin. etana lensi meille etelä-afrikasta viinirypälerasiassa! ainakin jäävuorisalaatinlehdet maistuvat hänelle. tätyy alkaa opiskella lisää aiheesta. ulos olisi päästetty jos olisi kesä. toivottavasti hän on onnellinen, vaikka on niin yksin. we didn't have heart to kill this cute animal. how could you when you look at his little eyes that stare at you? S named him mr. house. our children are enthusiastic about getting a pet. the snail flew to us from south africa in a grape box! he likes our iceberg lettuce at least. we need to study a little more about snails. if it would have been summertime we would have taken him outside. hopefully he is happy although he is all alone in his glass dish.

4 kommenttia:

  1. hauska lemmikki, sekä kiva pipo ja kaulahuivi.
    ihania kuvia Lontoosta! yksi lempikaupungeistani.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun saitte lemmikin meillä oli kerran vuosia sitten samanlainen.BG

    VastaaPoista
  3. Annakaisa: Katsotaan kauanko tuo etana elää meidän hoivissa! Luin netissä että jotkut etanat elävät vain 11 kuukautta, mutta monet kai kaksikin vuotta ja ovat talvella horroksessa. Elleivät kuole liian kylmään. Hassua on se että tämä voi lisääntyä itsekseen. On sekä koiras että naaras. Mutta kertovat että yleensä kuitenkin lisääntyvät parittelun kautta, koska tykkäävät siitä.

    BG: Hauskaa kuulla että teilläkin ollut tällainen! Kai tää liittyy jotenkin meidän poikien ötökkäkiinnostukseen kun tällaisia lemmikkejä alkaa talosta löytyä. Aika helppo hoidettava.

    VastaaPoista
  4. moikka.meillä on nyt samantapainen etana,poika sai sen koulussa kaveriltansa..elli etanaksi kutsumme sitä..hauska ja söpö se on :)tv.nina.h

    VastaaPoista